Umibe no Étranger: Mio ve Shun Karşılaşır
Filmin yıldızları Taishi Murata ve Yoshitsugu Matsuoka.

Kanna Kii'nin Umibe no Étranger (L'étranger du Plage or The Stranger on the Beach) mangasından uyarlanan aynı isimli animenin tanıtım filminde Mio ve Shun'un ilk karşılaşmaları gösteriliyor.

映画『海辺のエトランゼ』特報

Taishi Murata Shin Hashimoto'yu, Yoshitsugu Matsuoka da Mio Chibana'yı canlandırıyor. Film, Japonya'da 11 Eylül'de vizyona girecek. 

Akiyo Ohashi (Land of the Lustrous manga'sının 2013 tanıtım videosu, Sakura Capsule) filmi Studio Hibari'de yönetecek, aynı zamanda senaryoyu yazacak ve storyboard'ları hazırlayacak. Manganın yaratıcısı ve aynı zamanda eski bir animatör de olan Kii ise; filmin süpervizörü, karakterlerin tasarımcısı olarak yerini alacak. 

Image

Ekibin diğer üyeleri ise şöyle: 

Sanat Yönetmeni: Yumiko Kuga (Studio Jack)

Renk Tasarımcısı: Kumiko Yanagisawa

Fotoğraf Yönetmeni: Tomoko Minobe

Edit: Masaki Sakamoto

Ses Yönetmeni: Akiko Fujita

Ses Efektleri: Eiko Morikawa

Ses Kaydı: Shu Gong Lin

Ses Prodüksiyonu: Half HP Studio

Shochiku da anime dağıtıcısı olarak karşımıza çıkıyor. 

Filmin hikayesine kısaca göz atacak olursak: Ebeveynlerini erken yaşta kaybeden liseli çocuk Mio hikayenin merkezindedir. Shun, Mio'nun Okinawa'daki evinin yakınlarında yaşayan ve sahildeki bir bankta saatlerce oturmayı seven eşcinsel bir romancıdır. Birbirlerine yaklaşırlar ama talihsiz kader Mio'nun Okinawa'yı terk etmesine sebep olur. 3 yıl sonra Mio Okinawa'ya döndüğünde Mio duygularını açabilecek midir? 

Image

Umibe no Étranger, Kii'nin Shodensha'ya ait On Blue dergisinde mangasıdır. Kii, 2014 yılında devam mangası olan Harukaze no Etranger'ı da (L'étranger du zéphyr or The Stranger of the Spring Breeze) aynı dergide yayımlamıştır. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları