Uma Musume Pretty Derby TV Animesinin 2021'de 2. Sezonu Geliyor
Salı günü canlı yayınlanan resmi Poka Live TV Vol.1 programı, Cygames'in Uma Musume Pretty Derby serisine dayanan Uma Musume Pretty Derby TV anime serisinin 2021'de yayınlanacak ikinci bir sezonunun geleceğini duyurdu.

Program, bir tanıtım videosu ve (Tōkai Teiō ve Mejiro McQueen karakterlerini içeren) görsel yayınladı:

İlk sezon, Japonya'da 4 Ekim'den başlamak üzere Tokyo MX ve BS11 kanalları üzerinden tekrardan yayınlanacak. Poka Live TV programı,  Aralık ayında "Vol. 2" ile birlikte geri dönecek.


Uma Musume Pretty Derby TV animesinin 13 bölümden oluşan ilk sezonu 1 Nisan 2018'de prömiyer yaptı. Crunchyroll seriyi Japonya'da yayınlandığı gibi yayınladı. "BNW no Chikai" (BNW's Oath) animesi Uma Musume Pretty Derby TV animesinin dördüncü Blu-ray Disc'i ile birlikte 19 Aralık 2018'de yayınlandı.

Kei Oikawa (This Art Club Has a Problem!, Outbreak Company, My Teen Romantic Comedy SNAFU TOO!) animenin yönetmenliğini P.A. Works üzerinden yapmaktadır. Yousuke Kabashima (D.Gray-man Hallow, Lord Marksman and Vanadis) karakterleri tasarlamakta ve baş animasyon yönetmenliği yapmaktadır. Masafumi Sugiura (Pierre Sugiura olarak da tanınır, Touken Ranbu: Hanamaru scripts) ve Cygames' Akihiro Ishihara birlikte senaryoları yazmakta ve denetimini yapmaktadır. UTAMARO müzikleri Lantis üzerinden bestelemektedir.

Uma Musume Pretty Derby serisinin, spinoff manga serisi Umayon'un da Temmuz ayında prömiyer yapmış ve Salı günü sona ermiş bir TV anime uyarlaması bulunmaktadır.

Cygames'ın bu yıla planlamış, iOS ve Android için ertelenmiş bir sürümünün bulunduğu Uma Musume Pretty Derby oyunu şuanda geliştirilme aşamasındadır. Cygames ayrıca Cycomi üzerinden içlerinde Uma Musume Pretty Derby: Haru Urara Ganbaru! ve Starting Gate: Uma Musume Pretty Derby'nin de bulunduğu birçok spinoff manga serisi yayımlamaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları