Ulysses: Jeanne d'Arc to Renkin no Kishi Animesinin Detayları Açıklandı
Ryota Ohsaka, Yuko Ōno, Yūki Takada'nın seslendirme kadrosunda olduğu yapım 15. yy Fransa'sında geçiyor

Yazar Mikage Kasuga'nın kaleme aldı Ulysses: Jeanne d'Arc to Renkin no Kishi roman serisinin anime adaptasyonunda yer alacak seslendirme sanatçıları Cumartesi günkü Machi Asobi etkinliği dahilinde yapılan Shueisha Anime Tanıtım Programı'nda açıklandı.

Animenin Ekim ayı içerisinde seyirciyle buluşması planlanıyor.

Animenin daha önce kısa bir fragmanı da yayınlanmıştı.

Animede yer alan seslendirme sanatçıları ve karakterlerin isimleri şu şekilde:

Ryota Ohsaka - Montmorency

Ryota Ohsaka - Montmorency

Yuko Ōno - Jeanne d'Arc

Yuko Ōno - Jeanne d'Arc

Yūki Takada - Philip

Yūki Takada - Philip

Hisako Tōjō - Astaroth

Hisako Tōjō - Astaroth

Manami Numakura - Richemont

Manami Numakura - Richemont

Saori Ōnishi - Charlotte

Saori Ōnishi - Charlotte

Shizuka Ishigami - La Hire

Shizuka Ishigami - La Hire

Cumartesi günkü etkinliğe seslendirme sanatçıları Ōno ve Takada haricinde animenin ses yönetmenliğini üstlenecek olan Ryousuke Naya da katılmıştı.

Shin Itagaki (Teekyū, Basquash!, Wake Up Girls!: New Chapter) serinin yönetmenliğini AXsiZ (Koukaku no Pandora: Ghost Urn, Ramen Daisuki Koizumi-san) stüdyosu adına üstlenirken, Ryunosuke Kingetsu (Märchen Mädchen, Ninja Nonsense, Tales of Symphonia the Animation: Tethe'alla Episode) serinin düzenlenmesinden sorumlu olacak. Jouji Sawada (Golden Kids) animasyon karakterlerinin tasarımında yer alırken, Ryousuke Naya (Magical Girl Site, Haitai Nanafa) ses yönetmenliği ve Taku Iwasaki de (Gurren Lagann, Bungo Stray Dogs, Black Butler) serinin müziklerinden sorumlu olacak.

Romanın konusu Yüzyıl Savaşları'nın sürmekte olduğu 15. yy Fransa'sında geçiyor. Bir asilzadenin oğlu olan Montmorency, gittiği şövalyelik okulunda kendisini büyü ve simya araştırmalarına yoğunlaştırır. Ancak Fransa'nın Agincourt Muharebesi'nde yenilmesiyle birlikte okulu lağvedilir ve ülkesinden kaçmak zorunda kalır. Bu kaçısı esnasında ise Jeanne adındaki garip bir köylü kızıyla karşılaşır.

Tomari Meron'un çizimlerini gerçekleştirdiği romanın ilk cildi 2015 Ağustos'unda piyasaya sürülmüştü. Shueisha, dördüncü ve son yayınlanan ciltleri 23 Şubat günü yayımladı. Bu romanın daha önceki kısmlarını anlatan The Ulysses 0: Jeanne d'Arc to Hime Kishi Danchō Kuroshi ise 25 Ekim'de dağıtılacak.

Kaynak: ANN

"Ama gidiyorum çünkü bugün sahip olduğum her şeyi, elde ettiğim her şeyi, bir şekilde o zaman yaptıklarımıza borçluyum. Ne ekersen onu biçersin. Bedelini ödeme zamanı geldi. Belki bu yüzden Tanrı bizleri önce çocuk olacak şekilde tasarlamıştır, en önemli dersi öğrenene kadar defalarca düşünüp kendimizi yaralayacağımızı bildiği için. Ne alırsan bedelini ödersin, ancak bedelini ödediğin şeyin sahibisindir... Ve sonunda, sahip olduğun şeylerin acısını senden çıkarırlar." - "O", 1986

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları