Uchuu Senkan Tiramisu Animesinin Sahne Oyunu Geliyor
Satoshi Miyakawa ve sanatçı Kei Itō'nun Uchū Senkan Tiramisu (Space Battleship Tiramisu) adlı mangasının sahne oyunu uyarlanması için resmi bir web sitesi açıldı ve oyunun posteri ve oyuncuları yayınlandı.

Oyuncular:

Oyuncular:

Kentarō Menjō - Subaru Ichinose, Gaku Takamoto - Isuzu Ichinose

Yūsuke Ueda - Vulgar Hummer, Kaede Fujimoto - Ligier Leroy

Kotarō Itō - Subaru-B, Ryūko Isogai - Venturi Leroy

Kōhei Masaki - Martin Ensemble


Oyun, 25-31 Temmuz tarihleri arasında Tokyo'daki Theatre Sun Mall'da ve 11-23 Ağustos tarihleri arasında Osaka'daki ABC Hall'da oynanacaktır. Kazuhito Yoneyama oyunu yönetmekte ve Yūsei Naruse senaryoyu yazmaktadır.


ÖZET

İnsan ırkı yaşam alanını ve açgözlülüğünü uzayın muazzam alanlarına genişletti... Uzay Çağı 0156'da, bir savaş uzaydaki tüm kolonilerin ortasında başlar. Dünyalılar, gizlice Tiramisu adlı yeni bir uzay savaş gemisi inşa etmeye başlar. Tam savaş başlarken, dahi bir pilot Tiramisu'yu insanlığın umut ışığı olarak yönetmeye başlar.

Bilim-kurgu komedi mangası, kısacası uzay savaş gemisi "Tiramisu"nun as pilotu Subaru Ichinose'nin günlük hayatını anlatmaktadır.

Manga, 2 Nisan'da prömiyerinin yapıldığı 13 bölümlük bir TV serisine uyarlanmıştır. Crunchyroll, Japonya'da yayınlandığı gibi seriyi yayınlamaya başlamıştır ve Funimation seriyi İngilizce dublu olarak yayınlamıştır. Serinin ayrıca, home video yayınlarında yer alacak üç adet bölümü de olacaktır. Animenin Ekim ayında ikinci bir sezonu gelecektir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları