Uchi no Maid ga Uzasugiru! Komedi Mangası Ekim 2018'de TV Animesi Oluyor
Masahiko Ohta yönetmen olarak görev yapıyor.

11 Nisan'da Kanko Nakamura'nın Uchi no Maid ga Uzasugiru! mangasının TV animesi olacağı resmen açıklandı.

Loli-komedi animesi, Ekim 2016 sayısından bu yana Futabasha'nın Aylık Dergisi'nde serileştirildi. Seri,Babası Japon ve annesi Rus olan ikinci sınıf ilkokul kızı Misha Takanashi'nin hikâyesini konu alıyor. Annesini erken yaşta kaybettikten sonra babasıyla birlikte yalnız yaşadı. Bir gün, Tsubame Kamoi adlı yeni bir hizmetçi, evlerine geliyor. Japonya Hava Savunma Gücü'nün eski ustalarından biriydi ve en büyük sorunu onun Misha'ya çok çekici gelen bir lolicon olmasıdır.

 

Masuyiko Ohta, en çok Yuruyuri ve Himouto!Umaru-chan'a yönetmenlik yapması ile tanınıyor. Jun Yamazaki karakter tasarımcısı olarak görev yapıyor. Doga Kobo animasyon yapımını üstleniyor.

Manga yazarı da haberleri Twitter'da bildirdi

Manganın 1. ve 2. cilt kapakları


Kaynak: http://www.crunchyroll.com/anime-news/2018/04/10-1/uchi-no-maid-ga-uzasugiru-loli-comedy-manga-gets-tv-anime-adaptation-in-october-2018

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları