Uchi no Maid ga Uzasugiru! Animesi İçin Yeni Bir Görsel Yayınlandı
Anime 5 Ekim'de yayınlanmaya başlayacak.

Kanko Nakamura'nın mangasından uyarlanan aynı isimli Uchi'nin Maid ga Uzasugiru! animesinin resmi sitesi, yeni bir görsel sundu ayrıca animenin 5 Ekim'de yayınlanmaya başlayacağını duyurdu. Anime, 5 Ekim'de AT-X'de prömiyer yapacak ve bir sonraki akşam Tokyo MX ve KBS Kyoto'da yayınlamaya başlayacak. Seri ayrıca BS11, Sun TV, TV Aichi ve TVQ Broadcasting Kyushu'da da yayınlanacak.

Anime oyuncu ekibi:

  • Misha: Haruka Shiraishi (aşağıdaki resimde solda)
  • Tsubame: Manami Numakura (aşağıdaki resimde sağda)
  • Midori Ukai: M.A.O (Tsubame'nin eski üst rütbesi)
  • Mimika Washizaki: Sayaka Harada (Misha'nın sınıf arkadaşı)
  • Yui Morikawa: Shiori Izawa (Bir ilkokul öğrencisi)
  • Yasuhiro Takanashi: Masayuki Katou (Misha'nın babası)

Manga, erken yaşta annesini kaybeden ve şimdi babasıyla birlikte yaşayan küçük bir kız olan Misha'yı konu alıyor. Babası, eski bir Self-Defense Force yetkilisi olan ve aynı zamanda bir lolicon olan Tsubame adlı bir hizmetçiyi işe alır.

Daha önce sırasıyla Himouto! Umaruchan, Gabriel DropOut, and Mitsudomoe animelerinin yönetmenliğini ve senaristliğini beraber yapmış Masahiko Ohta ve Takashi Aoshima yeni anime için aynı rollerde bir araya geliyorlar. Jun Yamazaki (Three Leaves, Three Colors) karakterleri tasarladı. Haruka Shiraishi ve Manami Numakura, hem açılış hem de bitiş temalarını kendi karakterleri olarak gerçekleştirecekler.

Nakamura'nın mangası, Ağustos 2016'da Futabasha'nın Manga Action dergisinde yayımlanmaya başladı. Futabasha, 12 Nisan'da manga'nın üçüncü derlenmiş kitap hacmini yayımladı.

kaynak: animenewsnetwork

Meraklı anime izleyicisi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları