Twittering Birds Never Fly OAD'si İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Cuma günü resmi Twitter hesabı, Kou Yoneda'nın Twittering Birds Never Fly (Saezuru Tori wa Habatakanai) adlı boys-love mangasından uyarlanan anime serisinin Don't Stay Gold adlı orijinal anime DVD'si (OAD) için bir tanıtım videosu yayınladı.

Don't Stay Gold adlı OAD, manganın 7. cildi ile beraber 1 Mart 2021'de piyasaya sunulacaktır.

Film üçlemesinin kadrosu OAD'sinde de yer almaktadır. Anime, Yoneda'nın Kageyama ve Kuga'nın ilk tanışmalarını kaleme aldığı kısa bir hikayeden uyarlanmaktadır.

Manga, Taiyoh Tosho'nun Hertz and ihr HertZ dergisinde yayımlanmaktadır. Manganın 6. derlenmiş kitap cildi Mayıs 2019'da piyasaya sürülmüştür.

Digital Manga Publishing'in Juné baskısı mangayı İngilizce olarak yayımlamaktadır. Şirket, Mart 2017'de 3. derlenmiş cildi yayımlamış ve Kasım ayında 4. cildi yayımlayacaktır. Şirket, seriyi şu şekilde özetlemektedir:

Cinsel açıdan mazoşist olan yakuza patronu Yashiro, başkalarına kolay kolay ısınacak bir tip değildir. Ancak işe yeni aldığı koruması Chikara Doumeki ilgisini çekince, "karışmama" politikasını bir kez daha gözden geçirir. Yashiro'nun davetleri başarısızlıklarla sonuçlanırken yakuza patronu, korumasının neden ondan bir kol mesafesi uzaklığında durdurduğunun kişisel bir sebebinin olduğunu fark eder.


Manga, 15 Şubat'ta Japonya'da yayınlamış olan Saezuru Tori wa Habatakanai: The Clouds Gather adlı, serinin ilk filmine ilham olmuştur. İkinci filmin başlığı Saezuru Tori wa Habatakanai - The Storm Breaks'dir. Anime projesi, her biri 60 dakika uzunluğunda olacak üç bölümlük bir tiyatro oyununa uyarlanacaktır. Sentai Filmworks üç bölümü de lisansladı.

Blue Lynx, ilk filmin prodüksiyonunu yapmıştır. Filmin başrolleri, Tarusuke Shingaki Yashiro'yu ve Wataru Hatano Doumeki'yi seslendirmektedir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları