TV Anime Hinamatsuri İçin 2. Tanıtım Videosu Yayınlandı
"Kyō wa Tanoshii Hinamatsuri" canlı yayınında, anime için yeni bir tanıtım videosunun yanında tema şarkıları da yayınlandı.

ÖZET

Hinamatsuri,yakuza'nın genç birer üyesi olan Hina ve Nitta adlı süper güçlere sahip iki gencin başından geçmektedir. Bir gün, Hina aniden Nitta'nın odasında belirir. Hina, Nitta'yı gücüyle tehdit edince, onun odasında yaşamasına izin veren Nitta Hina ile ilgilenmek zorunda kalır. 

Anime, 6 Nisan'da sabah 9: 00'da prömiyerini yapacaktır. AT-X kanalında, Tokyo MX, KBS Kyoto, TV Aichi, Sun TV, TV Q Kyuushuu ve BS11'de yayınlanacaktır. AnimeJapan'daki Kadokawa standı, 24-25 Mart'da anime için özel bir sahne etkinliğine ev sahipliği yapacaktır. Etkinlikte oyuncular Takako Tanaka, Yoshiki Nakajima, Rie Murakawa, Kaede Hondo ve Yōko Hikasa yer alacaktır.

2. PV:

Rie Murakawa OP tema şarkısı "Distance"i, Yoshiki Nakajima ED tema şarkısı "Sake to Ikura to 893 to Musume" seslendirmektedir. OP tema şarkısının single'ı 9 Mayıs'ta ve ED tema şarkısının single'ı 23 Mayıs'ta satışa çıkacaktır. 

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları