TV Anime Caligula İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu, Görsel ve Kadro Yayınlandı
FuRyu'nun The Caligula Effect adlı oyununun TV anime uyarlaması için bir tanıtım videosu, iki yeni görsel ve kadro üyeleri yayınlandı.

PV:

ÖZET

Mobius, insanlığın hayal ettiği menfaatlara sahip, duyguları anlayabilen sanal bir idol μ'nun bulunduğu mükemmel dijital bir dünyadır. Gerçek dünyada acı çeken insanlar μ'nun şarkılarıyla Mobius'a çekilmeye başlarlar.

Böylece onlara acıların olmayacağını ve tüm isteklerinin gerçekleştirileceğini düşündürerek onları Mobius'a hapseder. Oyun, Mobius'dan kaçıp eve gitmek isteyen kişilerin kurduğu bir kulüp olan "Going Home Club"ın dokuz üyesini anlatmaktadır. 

Jun'ichi Wada (WorldEnd, The Disappearance of Nagato Yuki-chan, Ragnastrike Angels), animeyi yönetmektedir. Touko Machida (The IDOLM@STER, A Centaur's Life) sernaryodan sorumludur. Kenji Tanabe (Good Luck Girl!) karakterleri tasarlamaktadır. Satoshi Motoyama (Dagashi Kashi, Ms. Koizumi loves ramen noodles) ses direktörü. Tsukasa Masuko, Yasuharu Takanashi, Funta7, RegaSound ve Kenji Iwata müziği bestelemekte ve Pony Canyon müzik prodüksiyonudur.

Chiharu Sawashiro ve Shunsuke Takeuchi, OP tema şarkısı "Paradigm Box"ı ve Rie Murakawa, Ari Ozawa, Rie Takahashi ve Minami Tanaka ED tema şarkısı "Hypno"yu gerçekleştirmektedir. Her iki şarkı için de CD'ler 16 Mayıs'ta piyasaya çıkacaktır. 

Anime Nisan ayında Tokyo MX ve diğer ağlardan prömiyerini yapacaktır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları