TV Anime Back Street Girls İçin Görsel Ve Kadro Yayınlandı
Jasmine Gyuh'in Back Street Girls adlı komedi mangasının TV animesi, yeni bir görsel, karakter tasarımlarını ve kadroyu yayınladı.

ÖZET

Bir grup 3 yakuza önemli bir işi karıştırdıktan sonra, patronları onlara 2 seçenek verir: Onurlu bir şekilde intihar etmek veya "kadın" ıdol olmak. Böylece cinsiyet değiştirme ameliyatı için Tayland'a giderler. Idol olmak için büyük bir eğitim aldıktan sonra, kahredici bir popülarite ile başarısızlığa uğramaları çok kısa bir zamanda gerçekleşiyor. Bu asıl trajedilerinin başlandığı noktadır.


Karakterler:

Yakuza patronu/Yapımcı Inugane

Yakuza patronu/Yapımcı Inugane

Airi Yamamoto

Airi Yamamoto

Mari Tachibana

Mari Tachibana

Chika Sugihara

Chika Sugihara

Chiaki Kon (Pretty Guardian Sailor Moon Crystal: Season III, When They Cry - Higurashi, Junjō Romantica) seriyi yönetiyor ve Susumu Yamakawa (Tantei Opera Milky Holmes Dai-Ni-Maku) senaryoda sorumludur. Jin Aketagawa (Blood Blockade Battlefront & Beyond, A Place Further Than the Universe) ses yönetmenidir ve Magic Capsule ses prodüksiyonudur.

Anime Temmuz ayında prömiyer yapacaktır.

Manga, Mart 2015'te Kodansha'nın Weekly Young Dergisinde yayımlanmıştır. Kodansha, 6 Eylül'de manganın sekizinci cildini yayınladı. Manga, 450.000'den fazla kopya satmıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları