Türkanime TV E- Dergi Çıktı!
Türkanime TV'nin 2014 yılında sadece 5 sayı çıkardığı e-dergi, yayın hayatına yeniden başladı. Üstelik bomba gibi bir sayıyla!

3 yıl aradan sonra yeniden yayın hayatına merhaba diyen ve aylık olarak çıkacak Türkanime TV e-derginin Ağustos 2017 sayısında neler yok ki?!. 

Berkay Oruç’un kaleme aldığı 'Animeler İçin Müzikal Sanatı' inceleme yazısında anime dünyasının müzik sektörünü mercek altına yatırıyoruz. 

Lu Lavina'nin yazdığı Ookami Kodomo No Ame To Yuki; Berkay Oruç’un yazdığı Black Lagon ve Tonori no Kaitbutsu-kun; Melissa Tokyova’nın yazdığı Watashi ga Motete Dousunda ile Citrus tanıtımlarını keyifle okuyacaksınız. 

Bekir Berkay Karakuş’un 'Dramdan Beslenen Anime Stüdyosu' inceleme yazısında P.A. Works’ün yapımlarının ortak noktalarını keşfedeceksiniz.

Serhat ve Taylan’ın Türkanime’nin köklü çeviri ekiplerinden TAÇE ile yaptıkları röportajı okurken çeviri sektörünün karşılaştıklarına tanık olacaksınız. 

Halil Karahan’ın detaylı Gintama live-action’ını okurken Gintoki, Shinpaci ve Kagura burnunuzda tütecek.

Berkay Oruç’un Naruto hayranları için hazırladığı terminoloji dosyası büyük kaynak olacak. Belki çıktısını alıp duvarınıza bile asmak isteyebilirsiniz! 

Leziz manga önerileri ile Musa Şahin bu kez Giganto Makhia'yı inceliyor, eminim keyifle okuyacaksınız. 

Proje sorumlusu Turhan Eşit, editörlerimiz İklim Savaş ve Başak Şahin'e sonsuz teşekkürler.  

Sevgili ekip arkadaşlarımızın geceli gündüzlü çalışarak, sizler için hazırladığı bu e-dergiyi okurken eğlenmenizi ve keyfini çıkarmanızı diliyor ve Eylül sayımızda görüşmek üzere diyoruz!

Türkanime TV e-dergiyi şu linkten okuyabilirsiniz. 



"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları