Tsurune Archery Animesi İçin Yeni Tanıtım Videosu, Oyuncular ve Kadro Yayınlandı
Kyoto Animation, Cuma günü Kotoko Ayano'nun Tsurune: Kazemai Kōkō Kyūdō-bu (Tsurune: Kazemai High School's Archery Club) adlı romanının TV anime uyarlaması için resmi bir web sitesi açtı ve sitede animenin oyuncularını, kadrosunu ve Ekim'de yapılacak olan prömiyer için bir tanıtım videosu yayınladı.

Anime, Ekim ayında NHK-General'da prömiyer yapacaktır.

Oyuncular (soldan sağa):

  • Ryota Suzuki - Ryōhei Yamanouchi
  • Aoi Ichikawa - Seiya Takehaya
  • Yūto Uemura - Minato Narumiya
  • Shougo Yano - Nanao Kisaragi
  • Kaito Ishikawa - Kaito Onogi

PV:

Takuya Yamamura (Violet Evergarden, Sound! Euphonium) animeyi yönetiyor ve Michiko Yokote (Shirobako, Children of the Whales, Karakai Jōzu no Takagi-san) senaryodan sorumludur. Miku Kadowaki (Beyond the Boundary, Amagi Brilliant Park, Miss Kobayashi's Dragon Maid) karakterleri tasarlıyor. Harumi Fuuki (Miss Hokusai, The Piano Forest) müziği besteliyor. Lantis müzik prodüksiyonun da çalışmaktadır

.

ÖZET

Hikaye, ortaokula giden ve okçuluk kulübünün bir üyesi olan ancak final maçında yenilgiye uğradıktan sonra okçuluğu bırakan Minato Narumiya'yı konu alıyor...

Minato Narumiya ortaokul bittikten sonra Kazemai lisesine kaydolur. Oradaki çocukluk arkadaşları onu okçuluk kulübüne davet ederler ancak teklifi reddeder. Daha sonra bisiklete binmek için dışarı çıktığında kurnaz bir okçu olan Yamata Takagawa, diğer adıyla Masa-san ile,  Yata no Moriyama Doujou'da karşılaşır ve okulun okçuluk kulübünün bir parçası olarak valilik turnuvasını kazanmayı hedefler..

İlk roman 2016 yılında 7. Kyoto Animasyon Ödülleri'nde roman kategorisinde Special Judge Ödülü'nü almıştır. Kyoto Animation daha sonra kitabı 2016 yılının Aralık ayında, Chinatsu Morimoto'nun çizimleriyle KA Bunko baskısı altında yayınlamıştır. KA Bunko, 9 Şubat'ta ikinci romanı yayınlamıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları