Tsurune Archery Animesi Film Oluyor
Resmi Twitter hesabı, Tsurune (Tsurune: Kazemai Kōkō Kyūdō-bu) anime serisinin bir anime film projesinin geleceğini duyurdu.

Anime, Ekim 2018'de Japonya'da NHK-General kanalı üzerinden prömiyer yaptı. Sentai Filmworks animeyi lisansladı ve seriyi Crunchyroll ve HIDIVE (İngilizce dublajıyla beraber) üzerinden Japonya'da yayınlandığı gibi yayınladı. Sentai Filmworks, Ocak ayında animeyi home video'da yayınladı. Yayın, yayınlanmamış bir bölüm olan 14. bölümü (OVA) yayınlamıştır.

ÖZET

Hikaye, Minato Narumiya'nın yerel Kazemai Lisesi'ndeki birinci yılıyla başlamaktadır.

Japon Okçuluk Kulübü'nün danışmanı olan Bay Tommy, Minato'nun yanı sıra çocukluk arkadaşları Seiya Takehaya ve Ryohei Yamanouchi'yi yeni üye olarak almak ister. Ryohei'in isteksiz olan Minato'yu kulübün oryantasyonuna katılmaya ikna etmesinin sonucunda orada Kaito Onogi ve Nanao Kisaragi ile tanışır.

Minato'yu diğerlerinden ayrı tutan Tommy, onun nadir görülen bir Japon okçuluk yeteneğinin olduğunu söyler ve ondan herkesin önünde becerilerini göstermesini ister. Ancak ciddi bir durumdan etkilendiğinden ötürü bozuk olan Minato'nun oku hedefi tutturamaz… Minato, Seiya, Ryohei, Nanao ve Kaito.

Japon okçuluğu onları bir araya getirmektedir. Güzel ama bir o kadar “acı” olan gençliklerindeki verdikleri bu mücadele onlara ne kazandıracak?



Takuya Yamamura (Violet Evergarden, Sound! Euphonium) animeyi yönetmekte ve Michiko Yokote (Shirobako, Children of the Whales, Karakai Jōzu no Takagi-san) senaryodan sorumludur. Miku Kadowaki (Beyond the Boundary, Amagi Brilliant Park, Miss Kobayashi's Dragon Maid) karakterleri tasarlamaktadır. Harumi Fuuki (Miss Hokusai, The Piano Forest) müziği bestelemektedir. Lantis müzik prodüksiyonu olarak hizmet vermektedir.

Anime, Kotoko Ayano'nun aynı ada sahip romanından bir uyarlamadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları