Tsurune Animesinin 2.Sezonuna Dair Kesitleri Yayınlandı
Takuya Yamamura, 2023´te anime ilk gösterimini yönetmeye geliyor.

    Kyoto Animation, Tsurune televizyon animesinin ikinci sezonu olan Tsurune: Tsunagari no Issha (Tsurune: The Connecting Arrow) için Cuma günü bir tanıtım videosu yayınlamaya başladı.




Anime, 2023 yılının Ocak ayında ilk gösterimini yapacak.

 

Jun Fukuyama, animenin kadrosuna Eisuke Nikaidō olarak katılıyor (isim dönüşümü henüz onaylanmadı). Geri dönen oyuncular arasında Minato Narumiya rolünde Yūto Uemura ve Shū Fujiwara rolünde Kensho Ono  yer alıyor. Takuya Yamamura yeni sezonu yönetmek için geri dönüyor.

 

İlk televizyon animesi Japonya'da Ekim 2018'de NHK-General kanalında gösterime girdi. Sentai Filmworks animenin lisansını aldı ve seriyi Japonya'da yayınlanırken Crunchyroll ve HIDIVE'da (İngilizce dublajlı) yayınladı. Sentai Yapım, animeyi 2020 yılının Ocak ayında orijinal videosunu yayınladı. Yayında, yayınlanmayan 14. bölüm olan orijinal bir anime videosu vardı.

Pony Canyon Amerika dizinin hikayesini şöyle anlatıyor:

Hikaye, Minato Narumiya'nın yerel Kazemai Lisesi'nde birinci sınıfa başlamasıyla başlıyor.

Japon okçuluk kulübünün danışmanı Bay Tommy, Minato'nun yanı sıra çocukluk arkadaşları Seiya Takehaya ve Ryohei Yamanouchi'yi işe almak istiyor. Ryohei, isteksiz Minato'yu Kulübün oryantasyonuna katılmaya ikna eder ve burada Kaito Onogi ve Nanao Kisaragi ile de tanışır.

Minato'yu dışlayan Bay Tommy, onu nadir Japon okçuluk yeteneğine sahip biri olarak tanıtır ve herkesin önünde gösteri yapmasını ister. Ancak Minato'nun oku hedefi vuramaz çünkü ciddi bir rahatsızlığı vardır... Minato, Seiya, Ryohei, Nanao ve Kaito...

Japon okçuluğu onları bir araya getiriyor. Güzel ama “acınası” gençlikleriyle mücadele ederken neyi elde edecekler?

Gekijōban Tsurune: Hajimari no Issha (Tsurune The Movie: The First Arrow) filmi 19 Ağustos'ta Japonya'da gösterime girdi. Takuya Yamamura, filmi Kyoto Animation'da yönetmek üzere geri döndü. Yamamura ayrıca televizyon animesinin senaristi Michiko Yokote'nin yönetiminde senaryoyu yazdı. Miku Kadowaki karakter tasarımcısı olarak geri döndü. Masaru Yokoyama (yeni Fruits Basket animesi, Your Lie in April) besteci olarak Harumi Fuuki'nin yerini aldı.

 

Anime serisi, Kotoko Ayano'nun Tsurune romanına dayanmaktadır.

I’m not afraid of death. I’m an old physicist. I’m afraid of time.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları