Tsundere Romantik Komedi Mangası Akkun to Kanojo Anime Oluyor
Waka Kakitsubata'nın sert ve stalker bir oğlan ile kız arkadaşını hikaye eden mangası animeye uyarlanıyor.

Waka Kakitsubata'nın Akkun to Kanojo mangasının 7.cildi; manganın animeye uyarlanacağını belli eden yeşil sırt ile basıldı. 

                     Image

Bu güzel haberi kutlamak isteyen mangaka aşağıdaki çizimi paylaştı. 

                      Image

Romantik komedi, son derece tsundere olan "Akkun" Kagari ve kız arkadaşı Non "Nontan" Katagiri'nin günlük hayatını baz alıyor. 

Akkun'un Nontan'a karşı sert, ihmalkar ve sözlü istismar davranışlarının altında; Nontan'ı stalk eden ve bunu alışkanlık haline getiren bir karakter yatıyor. Nontan ise Akkun'un kendisine bu şekilde davranmasını sevimli bile buluyor. 

Kakitsubata mangayı Kadokawa'nın aylık josei dergisi olan Comic Gene'de 2013 yılında yayımlamaya başladı ve manganın toplama kitabı 480.000 adet sattı. Animate 7. toplama kitabı mini shikishi (çok kalın Japon kağıdı) yapımı bir bonus ile satışa çıkardı. 

Image

Manga aynı zamanda Pixiv (Japonlar'ın deviantart'ı gibi bir site) üzerinde 11 milyondan fazla görüntülenme aldı. Frontier Works ve Kadokawa Media Factory geçtiğimiz Aralık Jun Fukuyama'nın Akkun'u, Aoi Yūki'nin Nontan'ı canlandırdığı bir drama CD'si de servis etmişti. 

Image

kaynak: animenewsnetwork

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları