Tsukumogami Kashimasu Animesi Oyuncu, Kadro ve Görsel Tanıttı
Junya Enoki, Mikako Komatsu ve Takahiro Sakurai oyuncular arasında yer alıyor.

Megumi Hatakenaka'nın Tsukumogami Kashimasu (Tsukumogami For Rent) isimli romanından uyarlanacak TV animesi için açılan web sitesinde, serinin ana oyuncuları, yapım kadrosu, ana görsel tanıtıldı. TV animesi, Temmuz itibariyle NHK General TV'de Pazar günleri yayınlanacak. 

Image

Junya Enoki (Digimon Adventure tri.'da Takeru Takaishi, The Idolm@ster SideM'de Rui Maita rollerinde) animenin yıldızlarından Seiji'yi, Mikako Komatsu (Takunomi.'de Kae Midorikawa, A Place Further Than the Universe'te Hanami Yasumoto rollerinde) Okō'yu ve Takahiro Sakurai de (Code Geass'te Suzaku Kururugi, Sagrada Reset'te Masamune Urachi rollerinde) Satarō'yu canlandıracak.

Masahiko Murata (Gilgamesh, Baby Steps) animeyi Telecom Animation Film'de (Lupin III: Part IV, Orange) yönetecek. Kento Shimoyama (Shinkansen Henkei Robo Shinkalion the Animation, Death March to The Parallel World Rhapsody) serinin düzenlemesini yapacak. Miho Yano (Phantasy Star Online 2: The Animation) ve Hiromi Yoshinuma (Naruto Shippūden animasyon yönetmeni) romandaki Lily Hoshino'nun orijinal çizimlerini baz alarak karakterleri tasarlayacak.

Diğer kadro ise şu şekilde: 

* Sanat Yönetmeni: Natsue Muramoto
* Renk Tasarımı: Ryoko Oka
* Fotoğraf Yönetmeni: Yūko Kamahara
* Ses Yönetmeni: Yasunori Ebina
* Müzik: Gō Satō
* Prodüksiyon: TMS Entertainment

Romanlar,  Edo dönemindeki Edo'nun Fukugawa bölgesinde geçer. Bölge, yangın ve sele meyilli olduğundan, konut sakinleri olası bir durumda kaçmayı kolaylaştırsın diye evlerinde tencere, futon, kıyafet gibi gündelik eşyalarını bulundurmazlar, bunun yerine bölgedeki dükkanlardan kiralarlar. Okō and Seiji, abla ve kardeştirler ve Izumoya adında bir kiralık dükkanı işletmektedirler. Dükkanlarındaki kiralık eşya envanterine karışan "tsukumogami"ler ruhlara dönüşebilen bin yıllık nesnelerdir. Kardeşler bazen bu hassas nesneleri müşterilerine ödünç verirler. Hem Okō hem Seiji bu ruhları görebilir ve konuşabilirler. Diğer tsukumogami de, kardeşlerin namını duyduktan sonra sıklıkla dükkana gelmeye başlar. 

Kadokawa, orijinak romanı 2007'de yayımladı ve Tsukumogami, Asobō yo (Tsukumogami, Let's Play) isimli devam romanını da 2013'te baskıladı.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları