Tsukimichi -Moonlit Fantasy- Animesinin 2. Sezonu Geliyor
Kei Azumi'nin "alternatif-dünya sosyal reform" fantezi roman serisi Tsukimichi -Moonlit Fantasy- (Tsuki ga Michibiku Isekai Dōchū) serinin ikinci sezonunun geleceği duyuruldu.

Web sitesi bir tanıtım videosu ve görsel yayınladı:

Animenin resmi web sitesi ve Twitter hesabı önümüzdeki tarihlerde sezon hakkında daha fazla bilgi paylaşacaktır.

İlk sezonun 12. ve final bölümü perşembe günü yayınlandı.

Anime, 7 Temmuz'da Tokyo MX and BS NTV üzerinden serinin prömiyerini yaptı.

NTV animeyi şu şekilde özetlemektedir:

Makoto Misumi sıradan bir hayata sahip sıradan bir lise öğrencisinden fazlası değildir ancak bir gün aniden öbür dünyaya ''kahraman'' olması için çağrılır. Fakat öbür dünyanın tanrıçası tarafından farklı görünüşü yüzünden aşağılanır ve bunun üzerine 'kahraman'' ünvanı elinden alınarak dünyanın ucundaki yaban hayatına sürgün edilir. Vahşi doğayı keşfi sırasından ejderhalar, örümcekler, orklar, cüceler gibi her türken insan dışı varlıkla karşılaşan Makoto akılalmaz büyü ve dövüş becerilerini ortaya çıkarır. Ancak karşılaştığı çeşitli türlerle nasıl başa çıkacak ve yeni ortamında nasıl hayatta kalacak. Bu fantezi serisinde Makoto, insan ve tanrıların sırt çevirdiği öbür dünyayı daha iyi bir yere dönüştürmek için çabalamaktadır.


Shinji Ishihira (Fairy Tail, Log Horizon, Super Lovers) animeyi C2C üzerinden yönetti ve Kenta Ihara (Saga of Tanya the Evil, Cautious Hero: The Hero Is Overpowered but Overly Cautious, The Hidden Dungeon Only I Can Enter) senaryodan sorumluydu. Yukie Suzuki(Fight League: Gear Gadget Generators) karakterleri tasarladı ve Yasuharu Takanashi (Fairy Tail, Log Horizon, Super Lovers) müziği besteledi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları