Tsukasa Ooshima'nın Futbol Temalı Shoot! Mangası 28 Yıldan Sonra Tekrar Anime Oluyor
Orijinal TV animesi 2022'de prömiyer yapacak.

Tsukasa Ooshima'nın futbol temalı mangası Shoot! 28 yıl sonra tekrar anime oluyor ve bunu duyurmak için bir site açıldı. Shoot! Goal to the Future adlı orijinal anime 2022'de prömiyer yapacak. Animeyi yapacak stüdyo ise EMT Squared.

Orijinal animenin resmi sitesi hikayeyi şöyle anlatıyor: 

Atsushi Kamiya, Kakegawa Lisesi'nin eski bir kaptanı ve ünlü bir İtalyan futbol takımının dünyaca meşhur "cesur kaptan"ıdır…
Ve Kakegawa Lisesi öğrencisi Hideto Tsuji'nin, okulunun zayıflamış takımına hiçbir ilgisi yoktur...
Ama ikisinin buluşması yeni bir efsanenin başlangıcı olacaktır...

Orijinal Shoot! mangası, 1990-2003 yılları arasında Kodansha'nın Weekly Shōnen Magazine dergisinde yayımlandı. Manganın 50 milyondan çok kopyası bulunuyor. Manganın hikayesi, arkadaşlarını futbol takımına katılmaya ve Japonya Lise Şampiyonası'nda oynamaya ikna eden Toshihiko Tanaka adlı bir çocuğun hikayesini konu alıyor. 

Serinin 1993'de Toei Animation tarafından yapılan Aoki Densetsu Shoot! adlı TV animesine uyarlanmıştı. 1994'de ise kısa bir devam filmi vizyona girmişti. Ayrıca manga 1994'de erkek müzik grubu SMAP üyelerinin başrollerinde olduğu bir live action'a uyarlanmıştı.

2020'de Shoot! no Sekai ni Gon Nakayama ga Tensei Shite Shimatta Ken (That Time Gon Nakayama Got Reincarnated in the World of Shoot!) adlı isekai spinoff mangası başladı. Manga, Gon Nakayama olarak bilinen profesyonel futbolcu Masashi Nakayama'nın Shoot! dünyasında reenkarne olmasını ve yetenekleriyle dünyayı etkilemesini anlatıyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları