TRUE "Violet Evergarden" için Açılış Teması Gerçekleştirdi
Kyoani'nin romanının anime uyarlaması için hazırlandı.

Açılış teması "Sincerely", TRUE tarafından gerçekleştirildi. Bitiren tema "Michishirube" ("Guidepost"), Minori Chihara tarafından gerçekleştirildi. Her iki şarkı da 31 Ocak 2018'de Japonya'da single olarak piyasaya sürülecek ve birleştirilen iki CD'nin kapak resmi mühürlü bir mektup görünümünde.

Violet Evergarden'in hikayesi, bir bilim adamı olan Professor Orlando'nun eşi Molly'ye yardımcı olmak için bir dizi robot ("Otomatik Hafıza Bebeği" olarak biliniyor) yarattığı bir dünyayı içeriyor.Romanlarını görme duyusunu kaybettikten sonra yazıyor. Daha sonra, Otomatik Bellek Bebekler savaş silahları olarak yeniden biçimlendirildiler.

Tersis'in kıtasını parçalayan 4 yıllık bir savaşın sonucunda, Violet Evergarden adlı bir Auto Memory Doll, savaştan ayrılır ve bir posta şirketinde iş bulur. Violet, savaş alanında duyduğu bir kelime vardı; hayatında en önemli kişi tarafından kendisine söylenen bir kelime, anlamadığı bir kelimedir. Violet Evergarden, diktat alma konusundaki çalışmaları sayesinde insan hayatına ve kalplerine dokunarak kelimenin anlamını araştırır.

kaynak : crunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları