Trinity Seven'ın Kenji Saito'su Modern Fantezi Mangası Chako Abeno Witch Order'ı Yayımlıyor
Eylül ayında modern fantezi mangası Witch Order yayımlanıyor...

Saito, Abeno daha önce Trinity Seven: Liese Chronicle spinoff mangada işbirliği yaptı.

Kadokawa' nin Monthly Dragon Age dergisinin eylül sayısında perşembe günü, Kendi Saito ve Chako Abeno' nun derginin bir sonraki sayısında 7 Eylül' de Witch Order adlı yeni bir manga düzenleyeceği bildirildi.

Derginin öyküsünü, "adaletten ve usta bir hizmetçi" denen modern bir fantazi olarak anlatıyor.

Abeno, daha önce Saito ile Trinity Seven: Liese Chronicle spinoff mangasında çalıştı.

Abeno Şubat 2017'de mangayı başlattı ve 9 Haziran' da sona erdi. Kadokawa, manganın üçüncü derlemesini 9 Temmuz' da yayımladı.

Saito ve Akinari Nao, 2011' de Monthly Dragon Age dergisinde Trinity Seven mangasını başlattı. Kadokawa, manganın 19. cildini 9 Temmuz' da yayımladı. Manganın 3 milyondan fazla kopyası baskıda. Manga, 9 haziranda sona eren Trinity Seven: Liese Chronicle ve Trinity Seven: Levi Ninden' dek oluşan spinoff mangaya ilham kaynağı oldu.

Misaki Mori Perşembe günü Monthly Dragon Age' de Trinity Seven: Seven Days adlı yeni bir spinoff manga başlattı.

Ana Trintiy Seven mangası, Ekim 2014' te prömiyer olan 12 bölümlük bir televizyon dizisine ilham kaynağı oldu ve Crunchyroll, Japonya' da yayınladığı gibi  animasyonu yayınladı. Sentai Filmworks, Ağustos 2016' da Blu-ray disk ve DVD' de bir İngiliz dublörü ile seriyi yayınladı.

Crunchyroll, Mart 2017' de Trinity Seven: Library & Alchemic Girl filmini yayınladı. Film Japonya' da şubat 2017 de gösterildi. Manga, ikinci bir anime filmine ilham verdi.

Abeno' nun daha önce üzerinde çalıştığı sola multimedya projesi, AQUAPLUS' un görsel romanı White Album' ün  manga uyarlamaları ve orijinal dizisi Welcome to Wakaba-soh. Broccoli Boks, 2007' de Kuzey Amerika sürümüne yönelik sola lisansı verdi ve 2008' de kapatılmadan önce ilk cildi yayımlandı. Yen Press, 2008' de "Welcome to Wakaba-soh" hakkını kazandı ve bu dizilerin her ikisini de yayınladı. Abeno ayrıca Gakuto Mikumo's Dantalian no Shoka light novel serisinin manga uyarlamasını da çizdi.

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları