Trinity Seven Mangasının Yeni Bir Spinoff Serisi Geliyor
Kadokawa'nın Monthly Dragon Age dergisinin Ağustos sayısında, 9 Ağustos'ta yani derginin bir sonraki sayısında Kenji Saito ve Akinari Nao'nun Trinity Seven adlı mangasının Trinity Seven: Seven Days adlı bir manga spinoffunun geleceği açıklandı.

Derginin Temmuz sayısında, 9 Haziran'da Akinari Nao ve Kenji Saito'nun mangalarının bir sonraki sayısında “süper önemli bir duyuru” yapacaklarını açıkladı. Ayrıca manganın yeni sayısında ön kapakla birlikte renkli bir açılış sayfası da olacaktır.

Yen Press, mangayı İngilizce yayınlamakta ve hikayeyi şöyle anlatmaktadır:

Arata Kasuga, dünyayı harap eden yıkımın gizemini çözmek üzere ve -daha önemlisi- kendisinden kaçırılan kuzeni Hijiri için Royal Biblia Akademisi'ne transfer olur. Arata'nın önünde zorlu bir yol durmaktadır ancak sizin tarafınızda olan yedi güzel kıza sahip olduğunuz zaman -her biri kendi büyü sanatlarının ustasıdır-  hiçbir şey imkansız değildir!


Kenji Saito ve Akinari Nao, 2011 yılında Monthly Dragon Age dergisinde mangayı başlatmıştır. Kadokawa, manganın 18. kitap cildini 9 Şubat'ta yayınlamıştır ve 19'. cildini 9 Temmuz'da yayınlayacaktır. Manganın 3 milyondan fazla kopyası bulunmaktadır. Manga, Trinity Seven: Liese Chronicle ve Trinity Seven: Levi Ninden de dahil olmak üzere spinoff mangaya ilham kaynağı olmuştur. Yen Press, mangayı İngilizce olarak yayınlamakta ve manganın 13. kitap cildini 22 Mayıs'ta yayınlamıştır.

Manga, Ekim 2014'te prömiyerini yapmıştır ve 12 bölümlük bir TV serisine uyarlanmıştır. Crunchyroll, Japonya'da yayınlandığı gibi animeyi yayınlamıştır. Sentai Filmworks, Ağustos 2016'da Blu-ray Disc ve DVD'de İngilizce dub'lu olarak seriyi yayınlamıştır.

Crunchyroll ayrıca Mart 2017'de Trinity Seven: Eternal Library & Alchemic Girl filmini yayınlamaya başlamıştır. Film Şubat 2017'de Japonya'da yayınlanmıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları