Tower of God Ekibi Rick and Morty Serisi İçin Kısa Film Hazırladı
Kısa yapım, şu anda Toonami'de yayında.

Adult Swim, Pazar günü Rick and Morty animasyon serisi için kısa, sekiz dakikalık "Rick and Morty vs. Genocider" animasyonunu yayımladı. Ayrıca, kısa film Toonami'de Adult Swim Con dijital etkinliğinde Toonami "panelinin" bir parçası olarak yayınlandı. Takashi Sano (Tower of God) kısa filmi Telecom Animation Film'de yazdı ve yönetti. Sano aynı zamanda akış yönetmeni ve baş animatördü.

Kısa filmin yıldızları Rick rolünde Youhei Tadano ve Morty rolünde Keisuke Chiba. İkili, animasyon serisinin Japon dublajındakı rollerini yeniden seslendirdiler. Diğer oyuncular arasında Jerry, AI Driver ve Hologram Transvestite rolünde Manabu Muraji ve Hologram Girl rolünde Yuki Minami yer alıyor.

Studio DEEN, Mart ayında Toonami'de yayımlanan beş dakikalık "Samurai & Shogun" kısa filmini hazırlamıştı. Ekip üyeleri arasında yönetmen ve senarist Kaichi Satō, yapımcı Koji Iijima ve yapımcı Maki Terashima-Furuta (Production I.G.'in ABD Başkanı) yer aldı. 

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları