Touhou Genso Wanderer'in PS4 ve PS Vita Oyunlarının Tanıtım Videosu, Partner Karakterleri Vurguluyor
Touhou Genso Wanderer'in PS4 ve PS Vita oyunu.

NIS America, gelecek PlayStation 4 ve PlayStation Vita oyunu olan Touhou Genso Wanderer'in çıkışı için, geçen perşembe tanıtım videosunu yayınlamaya başladı. Video oyuncunun ittifak kurabileceği karakterleri vurguluyor.

NIS America, oyunu geciktirilmiş çıkış tarihinden sonra, Kuzey Amerika'da 21 Mart, Avrupa'da ise 24 Mart'ta yayınlanacak.

Oyunun, PlayStation 4 için olan çıkış versiyonu aynı zamanda bir artbook (oyunun çizimlerinin paylaşıldığı kitap) ve Aqua Style'ın Touhou Double Focus oyununu içerecek. Oyunun hikayesinde, Aya Shameimaru ve Momiji Inubashiri bir hayalet kitapta mahsur kalıyor, ve oyuncular onlara evlerini bulması konusunda yardımcı olması gerkiyor.  

NIS America, Touhou Genso Wanderer'in hikayesini şöyle anlatıyor:

Bir gün, Reimu Hakurei, Rinnosuke Morichika'nın dükkanı olan Kourindo'yu ziyaret eder. Rinnosuke, ona kazandığı ödül olan, altın küreyi gösterir. Fakat, Reimu ona dokunduğu zaman, gizemli bir ışık hüzmesi patlar. Rinnosuke garip davranmaya başlar ve aynı zamanda, devasa bir kule,  Kourindo'nun olması gereken yerde aniden belirir. Ayrıca, Gensokyon'un nüfusu, insanlara saldıran klonlara dönüşür. Hakurei Shrine Maiden olarak, bu sorunu çözmek, ve Gensokyo'ya barışı getirmek Reimu'nun görevidir. Yolda ona, birinci sınıf bir bilge olması için görevlendirilmiş Futo Mononobe katılır. Partneriyle birlikte Reimu, kulenin zindanlarIyla başa çıkarak bu olaya bir son verebilicek mi?     

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları