Totsuku ni no Shōjo Mangası, Orijinal Anime DVD Olacak
Attack on Titan'ın stüdyosu Wit Studio, manga ile birlikte satılacak kısa animenin stüdyosu olacak.

Nagabe'nin Totsuku ni no Shōjo (The Girl From the Other Side: Siúil, a Rún) mangası kısa bir animeye ilham oluyor. Anime, manganın 8. cildiyle birlikte 10 Eylül'de DVD olarak satılacak. Mag Garden ve Production I.G anime için 4 adet görsel kart paylaştı. 

Image

Image

Image

Image

Yūtarō Kubo ve Satomi Tani tarafından Wit Studio'da (Attack on Titan, Kabaneri of the Iron Fortress, The Ancient Magus' Bride) yönetilecek animede, stüdyo animasyon konusunda yeni bir anlatım tekniği kullanacak. 

Seven Seas manganın İngilizce'sini yayımladığı gibi 5. derleme cildi de Eylül'de yayınladı ve 12 Mart'ta 6. cildi çıkacak manganın hikayesini Seven Seas şu şekilde anlatıyor: 

"İç ve dış dünya arasında bölünmüş bir dünyada, her iki alemde yaşayanların asla diğer tarafa geçmemeleri ve lanetlenecekleri söylenir. Shiva adında genç bir kız, diğer tarafta “Öğretmen” olarak bilinen şeytani bir vasi ile boş bir köyde yaşamaktadır. İkisinin birbirine dokunması yasak olmasına rağmen, farklı görünümlerini aşan bir bağlı paylaşıyor gibi görünürler. Ancak Shiva, büyükannesini aramak için öğretmenin bakımından ayrıldığında, gizemli yaşamının ardındaki sır gün ışığına çıkacaktır." 

Nagabe, serisine 2015'te in Mag Garden'ın Monthly Comic Garden dergisinde başladı. 



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları