Tokyo Revengers Live-Action Oyuncu Kadrosu Belli Oldu
Bu yıl uyarlamalara doymayan ödüllü manganın live-action kadrosuna Gordon Maeda, Hiroya Shimizu, Kazuki Horike ve Yoshiki Minato da dahil oluyor.

Ken Wakui'nin Tokyo Revengers mangasından uyarlanan live-action filmin oyuncu kadrosuna dahil olan yeni isimler açıklandı. Gordon Maeda (üstte solda), Tokyo Manji Çetesi ikinci takımının lideri Takashi Mitsuya karakterini; Hiroya Shimizu (üstte sağda) ise, Kisaki ile gizlice çalışan gizemli çocuk suçlu, Shūji Hanma'yı canlandıracak. Haruki 'Pa-chin' Hayashida rolünde Kazuki Horike, Moebius çetesinin lideri Nobutaka Osanai rolünde ise Yoshiki Minato yer alıyor.

Warner Bros. Japonya tarafından uyarlanan live-action filmin, Japonya'da 9 Ekim 2020'de vizyona girmesi planlanıyordu ancak pandemi nedeni ile ertelendi. Tsutomu Hanabusa'nın (live-action Kakegurui, Miseinen dakedo Kodomo ja Nai) yönetmenliğini üstlendiği filmin çekimleri geçtiğimiz kış aylarında başlamıştı ancak, pandemi nedeniyle Mayıs ayında çekimlerin askıya alındığı duyurulmuştu.

Ayrıca, 2021'de Tokyo Revengers TV animesi de ekranlarda yerini alacak.

Tokyo Revengers Oyuncu Kadrosu (üstte soldan sağa):

  • Takemichi Hanagaki: Takumi Kitamura 
  • Ken Ryūgūji: Yuki Yamada 
  • Naoto Tachibana: Yosuke Sugino 
  • Masataka Shimizu: Nobuyuki Suzuki 
  • Atsushi Sendō: Hayato Isomura 
  • Tetta Kisaki: Shotaro Mamiya 
  • Manjirō Sano: Ryō Yoshizawa 


Mangayı İngilizce olarak yayınlayan Kodansha hikayesini şöyle açıklıyor: Takemichi Hanagaki, dibi gördüğü ve hayatının daha kötüye gidemeyeceğini düşündüğü günlerde, ortaokuldaki kız arkadaşı Hinata Tachibana'nın, uzun süredir toplumun huzurunu kaçıran Tokyo Manji Çetesi tarafından öldürüldüğünü öğrenir. Herşeyin ne zaman bu hale geldiğini merak ederken, Takemichi kendini on iki yıl önce hala Hinata'nın sevgilisi olduğu günlerde bulur. Hinata'yı kurtarmak için bir şansı olduğunu fark eden Takemichi, umutsuz yaşantısından ve Tokyo'nun en uğursuz suç çetesinden kurtulmak için delice bir kumar oynamaya, çetenin zirvesine tırmanmaya karar verir.



Mart 2017'de, Kodansha'nın Haftalık Shounen Dergisi'nde çıkış yapan Tokyo Ravengers mangasının 17'inci cildi, geçtiğimiz Mayıs ayında yayınlanmıştı. Baskıda dört milyon kopyayı aşan manga, bu yıl 44. Kodansha Manga Ödülleri'nde 'En İyi Shounen' dalında ödül kazanmıştı. 

Ken Wakui'nin 2005-2013 yıllarında arasında Kodansha'nın Young Magazine'de yayınladığı 38 ciltlik Shinjuku Swan mangası, 2007'de altı bölümlü bir televizyon dizisine ve iki live-action filme ilham vermişti.


Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları