Tokyo Ghoul'un Dünya Çapında Basılı 34 Milyon Kopyası Bulunmakta
Shueisa'nın Weekly Young Jump dergisinin bu yılki yedinci sayısında bu perşembe günü Sui Ishida'nın Tokyo Ghoul ve Tokyo Ghoul:re manga serilerinin dünya çapında 34 milyon kopyasının bulunduğundan bahsetti.

Shueisa'nın Weekly Young Jump dergisinin bu yılki yedinci sayısında bu perşembe günü Sui Ishida'nın Tokyo Ghoul ve Tokyo Ghoul:re manga serilerinin dünya çapında 34 milyon kopyasının bulunduğundan bahsetti.

                                                  Image

Ishida Tokyo Ghoul'u Shueisha'nın haftalık Young Jump dergisinde 2011 den 2014 e kadar yayınladı, ve şimdi de Tokyo Ghoul:re'yi seri haline getiriyor.Shueisha Tokyo Ghoul:re'nin 13. cildini geçtiğimiz ekim ayında yayınladı, ve 14. cild ise bu cuma çıkacak.  

Geçen haziran itibariyle, manganın basılı 24 milyon kopyası vardı. Bu zamanda Shueisha Tokyo Ghoul:re'nin 11 cildini yayınlamıştı.

Viz media tokyo ghoul da yaşanan olayrın sonrasını anlatan hikayenin lisansını almış bulunmakta ve manganın ilk çildini geçen Ekim de piyasaya sürdüler.Viz Medya daha önce orjinal Tokyo Ghoul mangasının 14 cildini ingilizce olarak piyasaya sürdü.


kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları