Tokyo Ghoul'un 2. Live-Action Filmi 2019 Yazında Çıkacak
Ken Kaneki rolündeki Masataka Kubota'nın bir fotoğrafı yayınlandı.

Sui Ishida'nın Tokyo Ghoul mangasının live-action filmi uyarlamaları için resmi web sitesi Perşembe günü, 2. live-action filminin 2019 yazında Japonya'da başlayacağını açıkladı. Film, geçici olarak Tokyo Ghoul 2 başlığını aldı. Film distribütörü Shochiku, Ken Kaneki rolündeki Masataka Kubota'nın bir fotoğrafını yayınladı.

Masataka Kubota (altdakı resmin merkezinde) Ken Kaneki rolü ile geri dönüyor, ancak Maika Yamamoto (altdakı resimde solda) Tōuka Kirishima rolünde Fumika Shimizu'nun yerini alıyor. Shota Matsuda (aşağıdakı resimde sağda) mangada yer alan, ancak son filmde yer almayan Shū Tsukiyama rolü ile katıldı.

Image

İlk film 3 Temmuz 2017'de Los Angeles'ta Anime Expo'da prömiyer yaptı. Daha sonra, 7 Temmuz'da Berlin'de ve 10 Temmuz 2017'de Japonya'da Chiyoda'da Marunouchi Piccadilly tiyatrosunda yayınlandı.

Funimation, filmi Ekim 2017’de ABD’de tiyatrolarda yayınladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları