"Tokyo Ghoul:Re" TV Animesi 2018 İçin Planlandı
Tokyo Ghoul:Re'nin yeni duyurulan 2018 TV anime uyarlaması için tanıtım hazırlandı.

 Tokyo Ghoul:Re'nin  yeni duyurulan 2018 TV anime uyarlaması için tanıtım hazırlandı.

Bu arada, Viz Media 17 Ekim'de Kuzey Amerika'da manga'nın ilk cildini yayınlayacak.

Tokyo Ghoul'un yaratıcısı Sui Ishida'nın devam serisi, VIZ İmzası basılı ve sınırlı baskılarda yayınlanacak. Gençler için 'T +' olarak derecelendirildi; Cilt 1, 12.99 USD / 17.99  tutarında bir MSRP basım kalitesine sahip olacak. Seriler ayrıca VIZ.com ve VIZ Manga App'ın yanı sıra Nook, Kobo, Kindle, iBooks, comiXology ve Google Play Store aracılığıyla da dijital olarak satışa sunulacak. Sonraki ciltler iki ayda bir olmak üzere İngilizce olarak basılacaktır.

TOKYO GHOUL: RE'de Counter Ghoul Komisyonu, Ghoul tehdidiyle mücadele eden tek organizasyondur ve insanoğlunu nihai yırtıcılarından korumak için her aracı kullanacaktır.

Gizli savaştaki en yeni silahı, insan müfettişlerini Ghoul'un Kagune'yle implante eden deneysel bir prosedürdür ve onlara Ghoul güç ve yetenekleri verir.

Ancak, hem işlem hem de yeni oluşturulmuş QS Squad test edilmemiştir. Onlar kahraman ya da canavar olur mu ?!

Editör Pancha Diaz, "Hayranlar, TOKYO GHOUL'un bu hikayesinde renkli yeni karakterleri ve tanıdık favorileri canlandırarak bu perçinli devam filmini kaçırmak istemiyorlar" diyor.

"Bu sonbaharda Qs Takımı'nı takip edin,  Ghoulların öldürücü ve çoğunlukla öngörülemeyen özelliklerini keşfedin!"

Manga yaratıcısı Sui Ishida, Fukuoka, Japonya'da dünyaya geldi. TOKYO GHOUL'un ve bir kaç tane TOKYO GHOUL'un birer çekiminin yazarıdır. Bunlardan biri 2010'da Genç Jump 113. Grand Prix ödülünü almıştır. TOKYO GHOUL, 2011'de Weekly Young Jump'da serileşmeye başlamış ve 2014'te bir anime dizisine uyarlanmıştır. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları