Tokyo Ghoul:re Animesinin 2. Sezonu İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
Sui Ishida'nın Tokyo Ghoul:re adlı mangasının TV anime uyarlamasının resmi web sitesi, animenin ikinci sezonu için yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

İkinci sezon bu Ekim ayında prömiyer yapacaktır.

İlk sezon, 3 Nisan'da başlamış ve 12 bölüm yayınlamıştır. Funimation seriyi İngilizce altyazılı olarak yayınlamıştır. Şirket ayrıca, dokuzuncu bölümün iki haftalık gecikmesi dışındaki bütün bölümleri Japonya ile aynı anda yayınlamıştır.

Odahiro Watanabe (Soul Buster, Super Lovers 2, Valkyrie Drive: Mermaid) Shuhei Morita'nın Pierrota'daki yerini yönetmen olarak almıştır. Pierrot+ animasyon prodüksiyonundan sorumludur. Chūji Mikasano senaryoları yazmaya geri dönüyor. Atsuko Nakajima (Ranma ½, You're Under Arrest, Haven't You Heard? I'm Sakamoto) Kazuhiro Miwa'nın yerini karakter tasarımcısı olarak alıyor. Üç üyelik Cö shu Nie grubu OP tema şarkısı "asphyxia"yı seslendiriyor. Rock grubu Ziyoou-vachi ED tema sarkısı "Half"ı seslendiriyor.


Sui Ishida, 2011'den 2014'e kadar Shueisha'nın Weekly Young Jump dergisinde Tokyo Ghoul'u seri hale getirdi ve şimdi Tokyo Ghoul:re serisi ile devam etmektedir. Shueisha, manganın 15'inci cildini 19 Mart'ta yayınladı ve Temmuz'un 19'unda 16'ncı cildi yayınlayacaktır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları