Tokyo Ghoul Live Action filminin yeni görseli yayınlandı.
Görseli süsleyen karakterimiz Tōka Kirishima.

Sui Ishida'nın Live Action filminin çalışanları perşembe günü Tokyo Ghoul için yeni bir görsel ve logo paylaştı. Görsel, Tōka Kirishima olarak Fumika Shimizu'yu gösteriyor. Fumika Shimizu 12 yıldır kestirmediği saçlarını ilk kez Toka'nın görünümüyle uyuşmak için 30 santime  düşürdü.

Filmin personeli daha önce, Kenan Kaneki rolünde Masataka Kubota'yı gulyabani (yani ghoul) maskesi takarken ki fotoğrafını paylaşmıştı. 

Resim Ekle

Christian Dada tasarımcısı ve orijinal manganın hayranı olan Masanori Morikawa, filmdeki gulyabani maskelerini ve kostümlerini de tasarladı.

Filmin diğer aktörleri ise;

(Aşağıdaki resimde soldan sağa doğru) Yuu Aoi & Rize Kamishiro,  Nobuyuki Suzuki & Kōtarō Amon ve     Yo Oizumi & Kureo Mado karakterlerini canlandıracak.

Filmin yönetmeni Kentarō Hagiwara ve Film Japonya'da yaz ayında çıkacak. 

Manganın hikayesi;

Hikayemiz Ken Kaneki'nin Anteiku isimli bir kahve dükkanında Rize Kamishiro adında bir kadınla tanışmasıyla başlar. Onlar beraber buluşmak için bir tarih planlarlar. Rize eve yürürken, Kaneki onun tarafından saldırıya uğrar. Rize bir gulyabanidir, gulyabaniler insanları avlar ve etlerini yerler. Kaneki'yi öldürmek üzereyken üzerine düşen demir yığınları tarafından ezilir Kaneki kritik durumda hastaneye kaldırılır. Doktor son çare olarak Kaneki'nin içine Rize'nin organlarını nakil eder. Daha sonra kimliğini gizli tutmak için uğraş verse de Kaneki yarı insan yarı gulyabani bir şekilde bu topluma katılıp yaşam mucadelesi vermeye başlar.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları