Tokyo Dark Psikolojik Korku Oyunu Switch ve PS4 İçin Çıkıyor
Genişletilecek yeni sürüm PC sürümüne çıkacak.

Sony Music Entertainment'ın indie oyun yayıncılık şirketi Unties Games Pazartesi günü yaptığı açıklamada, bu kış PlayStation 4 ve Nintendo Switch için Cherrymochi'nin Tokyo Dark psikolojik korku oyununu yayınlayacağını duyurdu. Port, yönetmenin seçtikleri ismiyle ''Tokyo Dark - Remembrance'' olacak ve yeni hikaye bölümleri olacak. 

Oyunda, Dedektif Itō Tokyo'nun yeraltı dünyasında seyahat ederek; ipuçlarını toplayıp, kaybolan partnerini aramak için bulmacaları çözüyor. Oyuncuların kararları, Itō'nun özelliklerini ve seçeneklerini etkiliyor ve S.P.I.N (Akıl Sağlığı, Profesyonellik, Soruşturma, Nevroz ) sistemi kararlara göre değişiyor. Oyunda 11 olası son bulunmakta.

Cherrymochi oyunu Ocak 2015'te Square Enix Collective'e sundu ve daha sonra Steam'de yayınlanması için yeşil ışık yakıldı. Geliştiriciler; 2015 Mayıs'tan, Haziran 2015'e kadar oyunun çıkışını yapması için bir Kickstarter kitle fonlaması kampanyası düzenlediler. Kampanya, finansman hedefinin beş katından fazlasını kazandı. Oyun 7 Eylül 2017'de Steam'de satışa çıktı. 

Cherrymochi kendini "Japon ve Batı oyun tasarımını birleştirmeyi amaçlayan bağımsız bir oyun stüdyosu" olarak tanımlıyor. Şirket Tokyo yakınlarında bulunuyor ve ekip üyeleri beş farklı ülkeden oluşuyor. Geliştirici, Japon pop kültüründen, anime estetiğinden ve Batı macera oyunlarından ilham alıyor.


Kaynak: AnimeNewsNetwork

22 yaşında,anime-sinemaya merakı olan.Oyun oynayıp,çizgi roman-kitap okuyan bir insan. MAL Adresim: https://myanimelist.net/profile/Uldyssian

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları