Toji no Miko Oyunuyla Animesiyle Güldür Güldür
Toji no Miko telefonlarımızda eğlenceli bir oyun olarak yerini alacak sankim

Toji no Miko: Kizamishi Issen no Tomoshibi akıllı telefon oyununun websitesinde 15 saniyelik bir reklamla birlikte bir de görsel yayınlandı. Yayınlanan alttaki ilk görsel, halihazırda gelmekte olan Toji no Miko TV animesinin görseliyle (alttaki ikinci görsel) yanyana eklendiğinde bir çift oluşturuyor. 

   iOS ve Android oyunu için yakın tarihli 2018 yılı gösterilse de silahlarıyla savaşlarıyla RYO tipinde olacak oyun bedava olmasına karşın oyun içi eşya satın almalar olacak.

   Sitede ayrıca seslendirme ekibi olarak anime ile beş ana karakter için aynı isimlerin yer aldığı belirtiliyor. Onlar da aşağıdaki gibi:

  • Himika Akaneya olarak Mihono Asakura
  • Kaori Ishihara olarak Chie Setouchi
  • Hiromi Igarashi olarak Kofuki Shichinosato
  • Akane Fujita olarak Kiyoka Musumi
  • Manami Numakura olarak Miruya Kitora

Studio Gokimi'nin orijinal TV animesi projesi Toji no Miko (Tapınak Bakireleri) 2018 yılının Ocak ayından Haziran ayına kadar 6 ay boyunca Tokyo MX, MBS, BS11, ve AT-X te yayınlanacak. Anime  5 Ocak'ta AT-X, Tokyo MX ve MBS'de, 7 Ocak'ta ise BS11'de ilk gösterimini yapacak.

   Hikayeye göre antik zamanlardan beri kılıç kuşanan tapınak bakireleri insan dünyasını tehdit eden tuhaf varlıklar olan "aratama"ları defetmektedirler. Günümüzde okul üniforması giyen bu genç varisler Toji adı verilen (Japonya'da bir tapınağın da adıdır) kılıçlar taşırlar ve resmi olarak özel dînî servisi veren polis kadrosu olarak görev yaparlar. Zannedersem bazı film ve animasyonlarda da tapınak adına güvenliği sağlayan karakterleri görmüşsünüzdür.  Neyse hükümet Toji taşıyıcılarını kılıç giymeleri ve hükümet görevlileri olarak vazife yapmaları için yetkilendirir. Ülke çapında beş okula da katılabilmeleri için izin verilir.

   Kızlar bildiğimiz okul hayatı yaşarken zaman zaman görevlerini yapmak adına kılıçlarını kuşanıp sahip oldukları çeşitli güçleriyle savaşır ve insanları korurlar. Bahar döneminde, beş okul en iyi Tojilerini yani bir anlamda onları taşıyan kızları bir turnuvada yarışmaları için gönderirler. (Nedense açlık oyunları geldi aklıma). Turnuva yaklaştıkça tüm katılımcılar da daha güçlü olmak için varlarını yoklarını ortaya koyarlar.

Kaynak:  www.animenewsnetwork.cc

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları