Tohru Furuya Dragon Ball FighterZ'ın Yamcha'sını Seslendiriyor
Oyunla ilgili detaylar gitgide artıyor.

Ses aktörü Tohru Furuya, Pazartesi günü Dragon Ball karakteri Yamcha'nın dizelerini seslendirdiği ile ilgili bir tweet atmıştı. Oyunun Bandai Namco veArc System Works'un çıkacak olan Dragon Ball FighterZ isimli oyunu olduğunu doğruladı. Gerçi Yamcha'nın oynanabilir bir karakter olup olmadığından veya oyunda başka bir sıfatla ortaya çıkıp çıkmayacağından söz etmedi.

Image

Bandai Namco Entertainment üçe üç dövüş oyununu PS 4, Xbox One ve PC için piyasaya sürecek. Oyunla birlikte Goku heykeli ve diğer ekstralarında bulunduğu ayrıca bir "Koleksiyoncu Sürümü" de sunacak. Oyunu önceden sipariş edenler ise ayrıca Super Saiyan Blue Goku ve Super Saiyan Blue Vegeta için kilit açma koduna ve iki lobi avatarına sahip olacaklar.

Oyun Şubat 2018 için planlanıyor.  Ayrıca 16-18 Eylül tarihleri arasında kapalı beta olacak.

Bandai Namco Entertainment America oyunu şöyle özetliyor:

Arc System Works klasik 2D dövüşleriyle DRAGON BALL serisinden doğrudan fırlamış 3D karakterleri patlamaya hazır aksiyon dolu bir oyunda birleştiriyor.

Hikayesi ise şöyle:

Android 16'nın dirilişi ve gizemli askeri birliklerin istilası ile birlikte, süper savaşçılar düşmeye başlar. Neler oluyor?

Oynanabilir kadro Goku (Super Saiyan), Teen Gohan (Super Saiyan 2), Vegeta (Super Saiyan), Future Trunks (Super Saiyan), Freeza (Final Form, Golden Freeza), Cell (Perfect Form), Krillin, Piccolo, Android 18 (with Android 17), ve Android 16'yı içeriyor.

Image

kaynak: animenewsnetwork.cc

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları