Toho Sonbaharda Çıkacak Olan Kimi wa Kanata Gençlik Fantezi Anime Filmini Tanıttı
Yoshinobu Sena ilk kez yönetmenlik koltuğuna geçiyor.

Image

TOHO Salı günü yaptığı açıklamada, bu sonbaharda prömiyer yapacak olan Kimi wa Kanata (You Are the Beyond) adlı orijinal bir anime filmi yaptığını ve Mio rolünde Honoka Matsumoto'nun (Ride Your Wave'in Yōko Hinageshi'si) ve Shin rolünde Toshiki Seto'nun (Kamen Rider Ex-Aid'in Kamen Rider Brave'i) olacağını duyurdu. 

Gençlik fantezi filmi, Tokyo'nun Ikebukuro bölgesinde geçiyor ve Mio ile Shin isimli iki çocukluk arkadaşına odaklanıyor. Mio'nun Shin'e karşı hisleri vardır ve her zaman onu düşünüyordur, ama ona açılmaya fırsat bulamamıştır. Bir gün, önemsiz bir şey yüzünden tartışma yaşarlar ve bir süre sonra Mio barışmaya karar verir. Yağmur altında Shin'in yanına giderken, bir trafik kazası yaşar. Mio'nun bilinci yerine geldiğinde, kendini yeni ve yabancı bir dünyada bulur.

Yoshinobu Sena (Neko mo, Onda-ke'nin yönetmeni ve yazarı, Vampire Holmes'un orijinal konsepti ve başrol oyuncusu) filmi yönetiyor, senaryoyu kaleme alıyor ve orijinal konsept üzerinde çalışıyor. Bu Sena'nın ilk yönetmenlik deneyimi. Digital Network Animation animasyonu üretiyor. CUCURI, projenin planlanması ve geliştirilmesi için yardım ediyor. Rabbit House ve Elephant House filmi dağıtacak ve Kadokawa orijinal noveli yayımlayacak.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları