To Love-Ru -Trouble- Darkness Mangası Doruk Noktasına Gizli Bir Proje ile İlerliyor!
To Love-Ru -Trouble- Darkness mangasının verilen ip uçları...

Shueisha'nın Jump Square dergisinin Mart sayısında, Cuma günü Kentaro Yabuki ve Saki Hasemi'nin To Love-Ru-Sorun-Darkness mangasının dergi sonraki sayısında "doruğa" doğru ilerlediği ortaya çıkıtı. Fonetik katakana alfabesinde yazılan "doruk" kelimesi, sıklıkla manganın son bölümünü ifade ediyor.

Image

Magazin, doruk noktası hakkında, "Başı belada olan Rito, bir seçim yapar!" ve "Birini seçiyor mu? Yada harem mi (cennet)?" textleriyle ip ucu veriyor. Ayrıca magazin, manganın "gizli bir proje" alacağı hakkındada ip ucu verdi.

Jump Square'in geçen Mart ayı konusunda önemli bir açıklama olduğunu da söyledi. 

Image

İlk To Love-Ru -Trouble- serisinin bir neticesi olan To Love-Ru -Trouble- Darkness manga'sı, ilk defa Jump Square'da 2010 yılında yayınlandı. Serinin basımda 14 milyon kopyası var.

Sentai Filmworks, 2012 televizyon anime serisinin lisansını aldı ve The Anime Network, diziyi Kuzey Amerika'ya yayınlamaya başladı. İkinci sezon, To Love-Ru -Trouble- Darkness 2nd ön gösterimini 2015 Temmuz'unda yapmıştı, ve Sentai Filmworks serinin lisansını almıştı. Crunchyroll'da, Japonya'da yayınlanan dizinin akışını gerçekleştirdi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları