Tite Kubo Bleach için Yeni Bir One-Shot Kaleme Alıyor!
"Mutlak Tören"i konu alan 73 sayfalık manga 10 Ağustos'da geliyor!

Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinin bu yılki 35. sayısı Pazartesi günü, derginin 10 Ağustos'ta derginin 36. ve 37. sayısında Tite Kubo'nun Bleach mangasının 73 sayfalık yeni bir bölümünü yayınlayacağını açıkladı. Bu bölüm bir adet renkli sayfaya sahip olacak ve manganın 20. yıldönümünü anacak. Dergi, teklinin hikayesini şöyle anlatıyor: "Ichigo, ruhlar alemine bir tören için davet edildi ama...?"

Kubo, Bleach'i 2001'de Weekly Shonen Jump'da yayınlamaya başlamıştı ve Ağustos 2016'da sonlandırmıştı. Shueisha Japonya'da yeni bölümler yayınlarken Viz Media mangayı Kuzey Amerika'da İngilizce olarak dijital olarak yayınladı. Viz Media ayrıca manganın baskısını da yaptı.

Manga, 2004'ten 2012'ye kadar 366 bölüm süren bir televizyon anime uyarlamasına ilham kaynağı olmuştu. Viz Media, animenin televizyon ve video haklarını 2006'da almıştı. Seri, aynı yıl Cartoon Network'ün yetişkin bölümünde İngilizce dublajlı olarak yayınlanmıştı ve en sonunda 2014 yılında son bölümü ile final vermişti. Anime serisi ayrıca dört film ve iki OVA'ya ev sahipliği yapıyor.

Seri aynı zamanda video oyunlarına, live-action'lara ve tiyatrolara ilham kaynağı olmuştu.

Bu manga, manganın "Bin Yıllık Kan Davası" arkını kapsayacak yeni bir anime uyarlamasına ilham veriyor. Ark, bu manganın son yayınıdır ve 55-74. ciltleri kapsayacaktır.

Weekly Shonen Jump, Eylül 2020'de Kubo'nun Burn the Witch mangasının "Sezon 2" devamı üzerinde çalıştığını açıklamıştı.

Kaynak: Weekly Shounen Jump

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları