Tiger & Bunny Yazarından Su Topu Animesi: RE-MAIN
Yūto Uemura, Kōtarō Nishiyama, Subaru Kimura, Lynn 2021 animesinin yıldızları olarak karşımıza çıkıyor.

MAPPA, Tiger & Bunny baş yazarı Masafumi Nishida ile su topu sporunu merkezine alan RE-MAIN isimli orijinal bir anime üretimi için kollarını sıvadıklarını açıkladı. Nishida bu yapımda ortak yaratıcı, baş yönetmen, dizi senaryo süpervizörü, senarist ve ses yönetmeni olarak karşımıza çıkacak. Anime bu yıl yayınlanacak.

Image

Animenin hikayesi, ortaokulun üçüncü yılında su topu oynamayı bırakan Minato adlı bir çocuk üzerine kurulu. Liseye başladığında yeni bir takımla sporu tekrar seçer, ancak yeni başlayan takım birçok sorunla karşılaşır.

Oyuncular (soldan sağa) şöyle:

Image

Yūto Uemura, eski bir su topu oyuncusu olan Minato Kiyomizu rolünde,

Kōtarō Nishiyama, Minato'yu aynı liseye kadar takip eden arkadaşı Eitarō Oka rolünde, 

Subaru Kimura Jō Jōjima, Minato'nun okulundaki su topu takımını kaptanı rolünde,

Lynn, Minato'nun geçmişi hakkında bilgi sahibi olan Chinu Kawakubo rolünde.

Kiyoshi Matsuda (Kuma Miko: Girl Meets Bear, Kakegurui 2. sezon), Nishida'nın gözetiminde MAPPA'da animeyi yönetecek. Aori Fujika (Name romanization unconfirmed) orijinal karakter konseptlerini tasarlayacak ve Shiho Tanaka (Banana Fish bölümü animasyon yönetmeni, Twittering Birds Never Fly: The Clouds Gather animasyon yönetmeni) bu tasarımları animasyona uyarlacak ve Kana Utatane (TaWaRa) müziği besteleyecek.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları