The World's Greatest First Love: The Case of Ritsu Onodera Boys-Love Mangasının Yeni Animesi Geliyor
Kadokawa Cuma günü yaptığı açıklamada, Shungiku Nakamura'nın The World's Greatest First Love: The Case of Ritsu Onodera boys-love mangasının, mangayı seri haline getiren Kadokawa'nın Emerald dergisinin beşinci yıl dönümüne özel yeni bir anime uyarlamasının geleceğini açıkladı.

Emerald dergisi Ağustos 2014'te piyasaya sürülmüştür. Manga, ilk sayısıyla dergiye geçiş yapmıştır.


ÖZET

Manga, Ritsu Onodera adlı yeni işe alınan bir manga editörü ile ortak bir geçmişi paylaşan genel yayın yönetmeni Masamune Takano arasındaki gerilimi konu almaktadır.

Manga, 2006'da Kadokawa'daki The Ruby dergisinde çıkış yapmıştır ve Ağustos 2014'te Emerald'a taşınmadan önce 2009'da Asuka Ciel'e taşınmıştır. Kadokawa, manganın 15 Mayıs'taki derlenmiş kitap cildini 1 Mayıs'ta yayınlamıştır. Viz Media'nın SuBLime baskısı mangayı 8 Ocak'ta yayınladığı 11. cilt ile beraber İngilizce yayınlamaktadır. 


Manga, daha önce anime uyarlamalarına ilham kaynağı olmuştur. İlk ve ikinci sezonlar sırasıyla Nisan ve Ekim 2011'de yayınlanmıştır. Crunchroll, Japonya'da yayınlanan her iki sezonu da yayınlamaktadır. İki OVA, mangaların beşinci ve altıncı ciltlerinden oluşmaktadır. Funimation, Mart 2017'de TV anime ve OVA'ları DVD'de piyasaya sürmüştür.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları