The World of Machida-kun Live-Action Filmini Yūya Ishii Yönetecek
The Great Passage live-action filminin yönetmeni, Yuki Andō mangasının live-action uyarlamasında görev alıyor.

Yuki Andō’nun The World of Machida-kun mangasının live-action filminin ekibi, Çarşamba günü Yūya Ishii’nin (live-action The Great Passage) filmi yönettiğini açıkladı. Ayrıca, filmin 7 Haziran'da çıkacağını duyurdular.

Mangada Machida, notları ortalamanın biraz altında olan, sessiz, garip, gözlüklü bir çocuk. Kendisiyle ilgili özel bir şey olmadığını düşünüyor, ama her şeyden önce onun çevresinde ona çok değer veren insanlar var.

Andō, Mart 2015’te Shueisha’s Bessatsu Margaret dergisinde mangayı başlattı ve seriyi geçtiğimiz Nisan ayında sonlandırdı. Shueisha, manganın 7. ve son cildini 25 Mayıs'ta yayınladı.

Manga, 2015 yılında Takarajimasha Kono Manga ga Sugoi'de kadın okuyucular için en iyi mangalar listesinde 3. oldu. Manga, 2015 yılında 19. Japonya Medya Sanatları Festivali Ödülleri'nde yeni bir yüz ödülü ve 2016'da 20. Yıllık Tezuka Osamu Kültür Ödüllerinde yeni yaratıcı ödülü kazandı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları