The Way of the Househusband Mangası 2021'de Anime Oluyor
Başrolünü Kenjiro Tsuda'nın üstlendiği anime, Netflix'te dünya çapında yayınlanacak.

Netflix  Anime Festivali 2020, Kousuke Oono'nun The Way of the Househusband (Gokushufudō) ödüllü komedi mangasının animeye uyarlanacağını ve 2021'de Netflix'te dünya çapında yayınlanacağını duyurdu. Manganın live-action promosyon videosunun yönetmenliğini üstlenen ve aynı zamanda videoda manganın kahramanı Tatsu'yu canlandıran Kenjiro Tsuda, animede de Tatsu karakterini seslendirecek. 



Prodüksiyonu J:C.Staff'ta gerçekleştirilecek olan animenin, yönetmenliğini Chiaki Kon (Pretty Guardian Sailor Moon Crystal: Season III, Junjō Romantica) üstlenirken, senaryosunda Susumu Yamakawa (Back Street Girls: Gokudols) görev alacak.

ÖZET

Rakip çeteyi tek başına deviren ve suç dünyasına korku salan 'Ölümsüz Tatsu' lakaplı efsanevi yakuza, şimdilerde mesleğinde ufak bir değişiklik yapmıştır: şiddeti bırakarak ev erkeği olmuş ve mutfak önlüğü ile dürüst bir yaşam sürdürmeye çalışmaktadır. Süpermarket dünyasının savaş alanlarından, mutfağın türlü cilvelerine kadar ev erkeği olmanın da kendi zorluklarını olduğunu keşfeden Ölümsüz Tatsu, acaba eski tehlikeli yaşantısından kaçarak, huzur dolu ev erkeklerinin günlük hayatına uyum sağlayabilecek midir?


Shinchosha'nın Kurage Bunch web sitesinde Şubat 2018'de yayına başlayan manga, 2020 Eisner Çizgi Roman Ödülleri'nde, 'En İyi Mizah' dalında ödülün sahibi olmuştu. Gokushufudou ayrıca Kono Manga ga Sugoi! 2019 rehberinde, erkek okuyucu kitlesini hedef alan en iyi manga serilerinin arasında 8'inci sırada yer alıyor.

Merak edenler için Aralık 2019'da yayınlanan Gokushufudō live-action promosyon videosu

Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları