The Way of The Househusband'ın Live Action Dizisi 6 Partlık Özel Bölümle Sona Eriyor
Özel bölüm 27 Mayıs'ta prömiyer yapacak.

 

Kousuke Oono'nun The Way of the Househusband (Gokushufudō) mangasının live-action dizisinin çalışanları geçtiğimiz günlerde, dizinin 27 Mayıs'ta saat 9:00 - 22:54 arasında NTV'de prömiyer yapacak olan altı kısımlık bir özel bölümü olacağını açıkladı.

Yeni özel bölüm, 2020'de yayınlanan live action dizisinin finalinden bir buçuk sonra yayınlanıyor.Özel bölümde, ortaokul öğrencisi Himawari’nin eve bir erkek arkadaş getirme, Eguchi ve Hibari'nin Tenjakukai'nin geri kalanıyla iş araması ve Torajirō ve Oshiroyama'nın okonomiyaki ve Hiroshima-yaki ile rekabet etmesi gibi hikayeler yer alacak.

Mangaya dayanan Gokushufudō the Cinema live-action filmi 3 Haziran'da vizyona girecek. Dizinin yönetmeni Tōichirō Rutō, live-action filminde de yönetmenlik yapıyor.

Live-action serisinde olan oyuncular:

Tatsu = Hiroshi Tamaki

Miku = Haruna Kawaguchi

Masa = Jun Shison

Himawari = Tamaki Shiratori

Kikujirō Eguchi = Naoto Takenaka

Ibari = Izumi INamori

Torajirō = Kenichi Takitō

Sakai = Yūta Furukawa

Sadogashima = Junpei Yasui

Yukari = Tina Tamashiro

Tanaka = MEGUMI

Ōta = Michiko Tanaka

Oono mangayı Şubat 2018’de Shinchosha'nın Kurage Bunch web sitesinde yayınladı ve Shinchosha, manganın dokuzuncu ciltini 9 Martta yayınladı. Viz Media manganın İngilizce baskısının yedinci ciltini 18 Ocakta yayınladı. Türkiyede ise dört ciltin Türkçe baskısı bulunmaktadır.

Manga ayrıca animeye dönüştürülmüştü; Animenin ilk partı Nisan 2021'de ikinci partı da Ekim 2021’de dünya çapında Netflix'te yayınlanmıştı.

20 yaşında ve artık hititoloji öğrencisi değil yine de ne yaptığı ya da ne okuduğu hakkında hiçbir fikri yok. Yalan dünya ve kedilere bayılır. I'm fine diyip fine olmayan bir infp. Soru sormak isterseniz kapısı her zaman açıktır <3

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları