The Water Dragon's Bride'ın Yaratıcısı Rei Tōma Yeni Mangasını Çıkarıyor
Yazarın yeni one shot mangasının ilk çıkışı bugün gerçekleşti.

Shogakukan'nın Cheese! Dergisi'nde Rei Tōma'nın yeni mangasının 24 Ocak'ta (derginin Mart sayısına tekabül ediyor) başlayacağı duyuruldu. Aynı sayıda one-shot mangadan Tōma'nın çizmiş olduğu ana karakter paylaşılırken adının ve konusunun ne olduğu henüz bilinmiyor.

Image


Tōma'nın Dawn of the Arcana mangası Cheese!'de 2009 yılında başlamış ve 2013 yılında finalize olmuştu. Shogakukan mangayı 13 ciltlik baskı haline getirirken Viz Media da 2014 yılında Güney Amerika haklarını lisansladı. 

Tōma, The Water Dragon's Bride (Suijin no Hanayome) mangasını yine Cheese!'de Şubat 2015'te başlattı ve 22 Eylül'de sonlandırdı. Shogakukan seriyi 10 cilt olarak kitaplaştırdı ve Viz Media 7 cildin yayın telif haklarını satın aldı. 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları