The Seven Deadly Sins Yeni Sezonu 9 Ekim'de İzleyici ile Buluşuyor
Kaldığı yerden devam eden seri, son baharın beklenen yapımları arasında.

Resmi sitesinden yapılan duyuruya göre; Nakaba Suzuki'nin aynı isimli mangasından uyarlanan Nanatsu no Taizai: Kamigami no Genkrin (Yedi Ölümcül Günah: Tanrıların Gazabı) yeni sezon, 9 Ekim 2019'da TV Tokyo ve BS TV Tokyo kanallarında gösterime girecek.

Hikaye kaldığı yerden zirveye doğru devam ederken birde, 1 Ağustos'ta anime'nin resmi Twitter hesabında yayınlanmaya başlayan Pork no Onayami Sōdanshitsu (Domuz Endişeleri Tartışma Odası) başlıklı bir mini-anime spinoff' a ilham verdi.

Yeni sezonunda prodüksiyon ekibini de Studio DEEN ile değiştiren popüler seri, önceki sezon ve filmlerinde  A-1 Pictures ile çalışmıştı.  Yeni sezonda yönetmen koltuğunu Susumu Nishizawa, Rintarou Ikeda ile paylaşırken; Rie Nishino (Now and Then, Here and There, Wind: A Breath of Heart) karakter tasarımını üstleniyor. Önceki sezondan Hiroyuki Sawano, Kohta Yamamoto, Takafumi Wada besteci olarak yerini koruyor.

Ana karakter Elizabeth'i ve The Seven Deadly Sins: Revival of The Commandments'in kapanış şarkısını seslendiren Sora Amamiya, yeniden kapanış şarkısını seslendiriyor.  Yeni sezonun açılış şarkısı  'ROB THE FRONTIER' ise UVERworld performansıyla karşımızda olacak.

Nanatsu noTaizai: Kamigami no Genkrin

Nanatsu noTaizai: Kamigami no Genkrin

Kaynak: ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları