The Seven Deadly Sins Mobil RPG Oyunu Hikaye Tanıtım Videosu Yayınlandı
The Seven Deadly Sins serisinin Yeni RPG oyunu mobil için çıkıyor.

Oyun bu bahar için planlanıyor.

Cuma günü Netmarble'ın  Nanatsu no Taizai Hikari to Yami no Grand Cross oyunu için resmi açılan hesabından hikaye  tanıtım videosu yayınlandı. Video, manga başından itibaren oyunun hikaye anlarını gösteriyor. 

Videonun paylaşıldığı hesabı takip eden ve 12 Şubat tarihine kadar videoyu paylaşanlar, Elizabeth'in ses sanatçısı Sora Amamiya'dan imzalı bir shikishi'yi kazanmak için çekilişe girmiş sayılacaklar. Videoyu 25 Şubat - 28 Şubat arasında paylaşanlar ise Hawk'ın ses sanatçısı Misaki Kuno'dan bir shikishi kazanmak için çekilişe girmiş sayılacaklar.

Oyun aslında 2018 de yayınlanmak için planlanıyordu fakat bu süre 2019 bahar'a ertelendi.

Nakaba Suzuki'nin orijinal The Seven Deadly Sins mangasından baz alınarak daha önce yapılan oyunlar ise Şubat 2015'teki Nanatsu No Taizai: Unjust Sin Nintendo 3DS oyunu ve Ocak 2015'teki Nanatsu no Taizai: Pocket no Naka no Kishidan mobil oyunuydu. Mobil oyun 2017 de hizmet vermeyi durdurdu. Bandai Namco Entertainment'ın The Seven Deadly Sins: Knights of Britannia (Nanatsu no Taizai: Britannia no Tabibito) PlayStation 4 oyunu Ocak 2018'de Japonya'da  Şubat 2018'de Amerika ve Avrupa'da çıkmıştı.

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları