The Quintessential Quintuplets Mangası 2019'da TV Anime Oluyor
Kodansha'nın Weekly Shōnen Dergisi'nin bu yılki 36. ve 37. sayısı, Negi Haruba'nın The Quintessential Quintuplets (Gotōbun no Hanayome) adlı mangasının 2019'da bir TV anime uyarlamasının geleceğini duyurdu.

Ayrıca anime için resmi bir web sitesi açıldı ve ilk görsel yayınlandı:

Kodansha Comics ilk cildi dijital olarak piyasaya sürmüştür ve ikinci cilt 24 Temmuz'da piyasaya sürülmüştür. Şirket manganın hikayesini şu şekilde anlatmaktadır:

Bir gün, lise ikinci sınıf ve Futaro Uesugi isimli yoksul bir lise öğrencisi, iyi bir ücret karşılında özel ders vermeye başlar. Ancak onun öğrencileri sınıf arkadaşlarıdır! Ve onlar beşizdir! V-ve hepsi muhteşem kızlardır ancak aynı zamanda çalışmaktan nefret eden ve sınıfta kalmanın eşiğinde olan sorunlu kişilerdir! Ve onun ilk görevi kız kardeşlerin güvenini kazanmak mı olacak ?! Her gün bir parti! Nakano ve beşizlerin sayesinde bu ilginç romantik komedi serisi beş kat daha sevimli oluyor!


Manga, 9 Ağustos 2017'de Weekly Shōnen dergisinde yayınlanmaya başladı ve Kodansha, 17 Temmuz'da beşinci derlenmiş cildi piyasaya sürdü. Seri, 700.000'den fazla kopyaya sahiptir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları