The Promised Neverland Mangası Final Arc’ye Başlıyor
Manga yapımcıları Kaiu Shirai ve Posuka Demizu, Pazartesi günü Shueisha’s Weekly Shonen Jump dergisinin bu yılki 41. Sayısında yorumlar bölümünde The Promised Neverland mangasının final arc’sine girdiğini açıkladı.

Jump Special Anime Festa etkinliğinde, Manga’nın TV anime uyarlaması ilk gösterimi yapıldı.

Shirai, 21 Ağustos’ta Franceinfo Fransız haber sitesinde yayınlanan bir röportajda, Shirai’nin hikayenin editörüne uygun olarak ‘’çok fazla uzatmaması’’ gerektiğini söyleyerek manganın uzunluğunun ‘’20 ila 30 cilt olması gerektiğini’’ belirtti.

Image

Manganın denetleyici editörü, Şubat ayında Mainichi Shimbun's Mantan haber sitesinde yaptığı röportajda manganın ‘’geri dönüş noktası’’na ulaştığını söyledi. ‘’Geri dönüş noktası’’ (折り返し地点) terimi, bir yarı yol noktasına karşılık gelir (bir yarışta olduğu gibi, koşucu pistten dönerken), gerçi, editörün manganın uzunluk bakımından yarısının bitip bitmediğini veya iki ana bölümden ikincisine erişilip erişilmediği açıklamadı.

Viz Media, mangayı Shonen Jump'ın dijital İngilizce baskısında serileştiriyor ve aynı zamanda baskıda ciltleri de yayınlıyor. Viz Media hikayeyi şöyle anlatıyor:

Emma, Norman ve Ray Grace Field House yetimhanesinin en parlak çocuklarıdır. Ve “Anne” olarak adlandırdıkları kadının bakımı altında, bütün çocuklar rahat bir hayatın keyfini çıkardılar. İyi yemek, temiz kıyafetler ve öğrenmek için mükemmel bir ortam — bir yetim daha ne isteyebilir? Bir gün, bunlara rağmen, Emma ve Norman görmeleri yasaklanan dış dünyaya ait karanlık sırları ortaya çıkardılar.

Image

Shirai ve Demizu, Ağustos 2016’da Shueisha’s Weekly Shonen Jump dergisinde mangayı başlattı, ve Shueisha 3 Ağustos’ta manganın 10. Derlemesini sundu. Manganın 28 Mayıs itibariyle dünya çapında 5 milyondan fazla kopyası oldu. 

Manga, Ocak ayında 63. Shogakukan Manga Awards’da En İyi Shōnen Manga ödülünü kazandı, 11. Manga Taisho ödülüne aday gösterildi, ve Şubat ayında 22. Yıllık Tezuka Osamu Kültür Ödülü’ne aday gösterildi. Seri ayrıca Takarajimasha's Kono Manga ga Sugoi!’nin (This Manga Is Amazing!) 2018 baskısına da imza attı.

Manga, Ocak 2019’da yayınlanacak televizyon anime uyarlamasına da ilham veriyor. Anime bu yılki, 25 Kasım Tokyo’da ve 2 Aralık’ta Sapporo, Sendai, Nagoya, Osaka, Hiroshima, ve Fukuoka’da düzenlenen Jump Special Anime Festa etkinliğinde ilk gösterim yapacak.  

Manga ayrıca, Haziran ayında yayınlanan Norman hakkında bir spinoff romanına da ilham verdi.

Kaynak: animenewsnetwork 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları