The Promised Neverland Live-Action Filminin Tam Fragmanı Yayımlandı
Zutomayo grubu, 18 Aralık'da çıkacak film için "Tadashiku Narenai" tema şarkısını performe ediyor.

Kaiu Shirai ve Posuka Demizu'nun The Promised Neverland mangasının live action filminin resmi web sitesi yeni bir fragman yayımladı. Fragmanda rock grubu Zutto Mayonaka de Iinoni'nin (Zutomayo) performe ettiği "Tadashiku Narenai" (It can't Be Right) adlı tema şarkısı da duyuluyor. Site film için yeni bir poster de yayımladı.

Image

Posterden ilhamlanan Demizu da bir manga çizimiyle yorumunu kattı.

Image

Film 18 Aralık'da çıkacak.

19 yaşındaki aktris Minami Hamabe (Anohana: The Flower We Saw That Day special'den Menma, Hello World film'inden Ruri Ichigyō) filmde Emma'yı canlandırıyor. 13 yaşındaki Jyo Kairi (My Little Monster ve Erased live-actionları) ve 17 yaşındaki Rihito Itagaki (Show By Rock!! müzikali) Ray ve Norman'ı canlandıracak.

Image

Yūichirō Hirakawa (ERASED live actionu, Rookies serisinin live actionu) filmi yönetiyor. Noriko Gotou filmin senaryosunu yazıyor. Hirakawa ve Gotou, Erased live action filminde de birlikte çalışmıştılar.

Image

Aktris Keiko Kitagawa (sağdaki, Pretty Guardian Sailor Moon live actionundan Sailor Mars, Paradise Kiss) Isabella'yı ("Anne") canlandıracak. Komedyen Naomi Watanabe ise (soldaki, KANNAsa-n! live actionundan Kanna Suzuki) Krone karakterine hayat verecek.

Shirai ve Demizu, Ağustos 2016'da Shueisha's Weekly Shonen Jump dergisinde The Promised Neverland mangasını başlattı ve 15 Haziran'da bitirdi.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları