The Promised Neverland Animesinin Karakter Görselleri, Personelleri ve Seslendirme Kadrosu Ortaya Çıktı
Sumire Morohoshi, Maaya Uchida ve Mariya Ise'nin seslendirme kadrosundaki yıldızları olacağı anime; CloverWorks stüdyolarında yönetiliyor.

Kaiu Shirai ve Posuka Demizu'nun The Promised Neverland mangasının, anime uyarlaması için resmi web sitesinde; Cuma günü, ana seslendirme kadrosu ve 13 karakter tasarımı tanıtıldı.

Ana seslendirme kadrosu şöyle;

- Sumire Morohoshi (Rage of Bahamut: Virgin's Soul - Nina , Haikyu!! - Yachi) Emma olarak

- Maaya Uchida (Shokugeki no Soma! - Yuki Yoshino ; Love, Chunibyo & Other Delusions! - Rikka) Norman olarak 

- Mariya Ise (Made in Abyss - Reg , Fairy Tail - Levi) Ray olarak karşımıza çıkacak.

Mamoru Kanbe (Elfen Lied ve Subete ga F ni Naru) animeyi A-1 Pictures'ın CloverWorks (Persona 5: The Animation) stüdyosunda yönetecek.

Toshiya Ono (Gatchaman Crowds, The Perfect Insider) animenin kompozisyonunu yazıyor, Kazuaki Shimada (Mahou Shoujo Nante Mouiidesukara.) animenin karakterleri animasyon için tasarlıyor ve Takahiro Obata animenin müziklerini besteliyor.

Viz Media, mangayı Shonen Jump'ın dijital İngilizce baskısında serileştiriyor ve aynı zamanda cilt olarak da yayınlıyor.

Şirket üçüncü cildi 3 Nisan'da gönderdi. Viz Media hikayeyi şöyle anlatıyor:

-Grace Field House yetimhanesinin çocuklarının, mutlu hayatları; şeytanları beslemek için yetiştirildiklerini öğrendiklerinde tepetaklak oluyor. Çok geç olmadan kaderlerinden kaçabilirler mi?

Shirai ve Demizu, 2016 yılının Ağustos ayında Shueisha'nın haftalık Shonen Jump dergisinde mangayı başlattı, ve Shueisha Manga'nın sekizinci derlenmiş cildini 4 Nisan'da gönderdi. Manga Japonya'da 4.2 milyon kopya sattı. 

Manga, Ocak ayında düzenlenen 63. Shogakukan Manga Ödüllerinde En İyi Shounen Manga ödülünü kazandı, Ocak ayında 11. Manga Taisho ödülüne aday gösterildi ve Şubat ayında 22. Tezuka Osamu Kültür Ödülü'ne aday gösterildi.

Manga serisi ayrıca  2018 Takarajimasha Kono Manga ga Sugoi (Bu Manga İnanılmaz!) rehber kitabının Aralık ayında erkek okuyucular için en iyi mangalar listesinde birinci sırada yer aldı.


Kaynak: Anime News Network

22 yaşında,anime-sinemaya merakı olan.Oyun oynayıp,çizgi roman-kitap okuyan bir insan. MAL Adresim: https://myanimelist.net/profile/Uldyssian

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları