The Promised Neverland Animesinin 2. Sezonu 7 Ocak'ta Yayında
The Promised Neverland Animesinin 2. Sezonu 7 Ocak tarihinde sevenleriyle bir kez daha buluşmak üzere Fuji TV üzerinden ilk kez yayına sürülüyor.

Perşembe günü yapılan "Fuji TV 2020 Basın konferansı" canlı yayın etkinliğinde Kaiu Shirai ve Posuka Demizu'nun animesi The Promised Neverland'in manga uyarlamasının 2.sezonunun 7 Ocak 2021'de Fuji TV'de galasınının yapılacağı duyuruldu.

2.sezonun bu sene ekim ayında yayınlanması planlanıyordu fakat yeni Coronavirüs salgınının etkileri yüzünden 2021 yılının ocak ayına ertelendi.

Shirai ve Demizu'nun The Promised Neverland mangası ilk kez 2016 yılının Ağustos ayında Sheueisha's Weekly Shonen Jump dergisinde yayınlandı ve 15 Haziranda sona erdi. Viz Media mangayı dijital ve baskılı olmak üzere kuzey amerikada yayınlıyor, aynı zamanda Manga Plus mangayı dijital ve ingilizce bir şekilde yayınladı.

5 Ekim'de "Special Side Story: The First Shot" başlığı altında Shueisha's Weekly Shonen Jump dergisinin 44.sayısında "181.1. bölüm" olarak geçen bonus bir bölüm yayınlandı, aynı zamanda Viz Media bölümü ingilizce bir şekilde yayınladı. Manganın yine tek seferlik özel bir bölümü bu kış Tokyo'da bir sergide çıkış yapıcak.

Manganın anime uyarlaması 2019'un Ocak ayında galasını yaptı. Aniplex of America animeyi Crunchyroll, Hulu, Funimation ve HIDIVE'da çıktığı anda yayına soktu. Toonami ise animeyi 2019'un Nisan ayında yayınladı.

Manganın bir canlı aksiyon filmi uyarlaması 18 Aralıkta yayınlanacak. Amazon mangadan uyarlanan farklı bir İngilizce canlı aksiyon filmi uyarlamasının halihazırda yapım aşamasında.

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları