The Promised Neverland, 2019 Ocak Animeleri Arasındaki Yerini Alıyor
Kaiu Shirai ve Posuka Demizu'nun mangasından uyarlanacak anime, Fuji TV'de Noitamina programında block olarak yayınlanacak.

Shueisha'nın Haftalık Shonen Jump dergisinde Kaiu Shirai ve Posuka Demizu'nun The Promised Neverland (Yakusoku no Neverland) mangasının bir televizyon animesi olacağını duyuruldu.

Anime, 2019 Ocak'ta Fuji TV'de Noitamina programında block olarak prömiyerini yapacak. Animenin kurumsal sitesi Emma, Ray ve Norman'ın seslerine yönelik bir video yayınladı. Haftalık Shonen Jump'ın 26. sayısında ayrıca Norman, Emma ve Ray karakterlerinin tasarımlarına da yer verdi. 

Anımsarsanız bundan birkaç hafta önce manganın adaptasyonu için bir web sitesi adresi alındığını belirtmiş ve "inşallah 2019'da izleriz" demiştik. O habere de buradan erişebilirsiniz

Animenin konusunu Viz Media şu şekilde paylaşıyor: 

Grace Field House yetimhanesinin çocukları, şeytanların beslenmeleri için yetiştirildiklerini öğrendiklerinde mutlu yaşamaları sona erer. Çocuklar, çok geç olmadan bu kötü kaderden kaçabilecekler mi?  

Shirai ve Demizu mangayı, Shueisha'nın Haftalık Shonen Jump dergisinde 2016 Ağustos'ta yayımlamaya başladı ve 8. derleme cild 4 Nisan'da piyasaya çıktı. Manganın Japonya'da 4.2 milyon kopyası bulunuyor. 

Manga, Ocak ayında Best Shōnen Manga Ödülleri'nde 63. Shogakukan Manga Ödülü'nü kazandı. Manga, 11. Manga Taisho'ya ve22. Tezuka Osamu Cultural Prize'ye aday gösterildi. 

kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları